Medimagazin logo

Doktor babalar görevlerini çocuklarına devretti!

Acıbadem Ankara Hastanesi, doktor babaların çocuklarını, mesleğin incelikleriyle tanıştırdı.
Doktor babalar görevlerini çocuklarına devretti!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Klasik hastane kavramına, yenilikçi ve kurumsal yaklaşımı ile yeni bir trend getiren Acıbadem Ankara Hastanesi, doktor babalara unutulmaz bir etkinlik düzenledi.

Çocukların, hayatlarında ilk rol model olarak benimsedikleri babalarının meslekleri konusunda hep meraklı olduğunu kaydeden, Acıbadem Ankara Hastanesi Direktörü A. Nihan Karaçam Salkaya, meslek seçiminde de bu durumun önemli etkisi olduğunu ifade etti.

Çocukların kahraman olarak gördüğü ebeveynlerinin izinden giderek, onunla aynı mesleği yapmak isteyeceklerini söyleyen Salkaya,” Biz de sağlık alanında hizmetlerimizin geleceğimiz olan genç nesiller tarafından devam ettirilmesi için  ‘Babamın Doktoruyum’ projesini hayata geçirmeye karar verdik” dedi.

Salkaya, proje kapsamında, Acıbadem Ankara Hastanesi’nde görevli doktor babaların çocuklarına mesleği yaşama olanağı sunacaklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

“’Acıbadem Babaları’, proje kapsamında çocuklarını hastaneye getirerek, mesleklerini öğretti. Çocuklar, babasıyla steteskopuyla sırt dinledi ve bizzat babasından doktorluk mesleğinin inceliklerini öğrendi. Herkesin hayatında var olmayı kısa sürede başaran Acıbadem Ankara Hastanesi olarak bundan böyle sıkça düzenlemeyi planladığımız etkinliklerle büyük küçük her yaşa hitap edeceğiz.”

acıbadem ankara hastanesi
babalar günü
doktorlar
Yorum (3)
baran
Kalitesiz bir reklam olmuş.
0
Cevapla
drtk
kaç doktor çocugununda doktor olmasını isterki,şu günlerde bu sayı çok çok az,ben şahsen istemiyorum,bunlarda reklam kokan hareketler
0
Cevapla
taner
Marketin olsa yada motor tamircin olsa orada eğitir işini verirsin.Ama doktorluk seninle biter arkadaşım.Çocuklara bu meslek devredilemez.Çocukları böyle yönlendirip sonra pisman olacakları işler yaptırmayın.Hayatlarını karartmayın.LÜtfen yazık...
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir