Medimagazin logo

Diş hekimi ve eski muhtar kaçak kazı yaparken yakalandı

BOLU'da, ormanlık alanda kaçak kazı yapan ve aralarında bir diş hekimi ile bir eski muhtarın da bulunduğu 6 şüpheli suçüstü yakalandı
Kaynak: DHA
Diş hekimi ve eski muhtar kaçak kazı yaparken yakalandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ormanlık alanda kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Hemen belirtilen bölgeye giden jandarma ekipleri, aralarında diş hekimi, memur ve eski muhtarın da bulunduğu 6 kişiyi kaçak kazı yaptıkları sırada yakaladı.

Kazı bölgesinde 1 adet Osmanlı sikkesi, 1 adet jeneratör ve kazı yapmakta kullanılan malzemeler ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, jandarma karakoluna götürüldü.

diş hekimi
Yorum (5)
Diş
Diş hekimine zabıta ile aynı maaşı veriyorsun. Adam 25 yaşında mezun oluyor. Öğrenim kredisini zor ödüyor.. Ne yapsın adam :)
29
Cevapla
ali güney
yılda 12000 civarı diş hekimi mezun olmaktadır .Enson diş hekimi alımlarında sadece 300 kadro var.memur olabilenler de zaten komik döner almaktadır.yapacak bişey yok.taşı toprağı altın demişler bir kere.
23
Cevapla
diş hekimi
kanal tedavisi yapan diş kökü çıkaran biri için bir macera
10
Cevapla
Süzer
Şansını denemiş...iyi bi şey bulupta köşeyi dönünce yapacağı ilk şeyin mesleği bırakmak olduğunu sanıyorum.,,dişhekimliği ülkemizde hızla kötüye gidiyor...her yere ilçelere dahi dişhekimliği fakültesi açıldı...kontrolsüz bi artış var
4
Cevapla
ozigoli
Bekci zabita yeni mezun polis memuru ogretmen ile ayni maasi alan bu meslegin artik hicbir ozelligi yoktur,Performans ile hizmet etmeyi acilen dishekimleri birakmalidir.
5
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir