Medimagazin logo

Görev başında saldırıya uğrayan diş hekimi taburcu oldu...30 gün iş göremez raporu verildi

BURSA'da, Mert Demir'in (18), çektireceği dişinin yapılan iğneye rağmen yeterince uyuşmadığı iddiasıyla bıçakladığı diş hekimi Hamdi Gören (45), tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Gören'e 30 gün iş göremez raporu verildiği bildirildi
Kaynak: DHA
Görev başında saldırıya uğrayan diş hekimi taburcu oldu...30 gün iş göremez raporu verildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

BURSA - Olay, çarşamba günü saat 11.00 sıralarında, Bursa Ağız ve Diş Hastalıkları Hastanesi'nde meydana geldi. Diş hekimi Hamdi Gören, dişini çektirmek için hastaneye gelen Mert Demir'e, uyuşturmak için iğne yaptı.

Mert Demir, dişinin uyuşmadığını söyleyip sinirlenince iddiaya göre, ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Demir yanında taşıdığı bıçağı çıkarıp, Gören'i sol koltuk altından bıçakladı. Olayın ardından Mert Demir, hastane güvenliğinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi. Yaralanan Hamdi Gören ise Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.


Görevi başında hekimi bıçaklayan zanlı adliyeye sevk edildi 


Mert Demir'in polisteki sorgusunda dişinin tedavisi için hastaneye gittiğini anlatarak, "Doktor, dişime iki defa iğne yaptı. Fakat dişim uyuşmayınca başka tarihte gelmemi söyledi. Ben de daha sonra gelemeyeceğimi söyledim. Tartışma çıkınca yanımdaki bıçakla doktoru bıçakladım" dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mert Demir, çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp, cezaevine gönderildi.


'Sağlık çalışanları bu kötü muameleyi hak etmiyor' 


Diş hekimi Hamdi Gören, 2 gündür tedavi gördüğü Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden bu sabah saatlerinde taburcu edildi. Diş hekimi Gören'in, yaklaşık 30 gün raporlu olduğu ve görev yapamayacağı bildirildi.
 


Sağlıkta şiddet dün Bursa'daydı...Yarın Nerede? 


 

hamdi gören
sağlıkta şiddet
Yorum (2)
Alesta
Bir haberde hekimin tekrar iğne yapmayı Reddetmesi ! Yazmışsınız diğer haberde hekim başka tarihte gel şeklinde ifade kullanıyorsunuz ! Hekim üstünden olayı haklı bir sebebe dayandirma çabası var yazdiklarinizda! Hekimin uyuşmayan dişe ilaç yazmak isteyip randevu verdi şeklinde yazmaniz uygun olur .hekimin reddettiği dediğiniz durum da tedavi seyri sadece ...bu olayın sosyal ve performans sistemiyle alakalı boyutuna deyinmeye yüreğiniz olsaydı keşke ! Sitenizin sahibi olan doktor olmasa yazmazdim bunları !
6
Cevapla
dr.tbb
sesimizi duyan yok mu? devamlı hakaretlere ve saldırılara uğruyoruz.aciller perişan halde.sağlık bakanlığı, sağlıkta şiddeti teşvik etmeyi bıraksın.hasta memnuniyeti diye diye hakaret yiyoruz.
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir