Medimagazin logo

Nobel Tıp Merkezi hastane olarak hizmete hazırlanıyor

1994 yılında temelleri atılan Nobel Tıp Merkezi'nin hastane olarak hizmete hazırlandığı belirtildi.
Nobel Tıp Merkezi hastane olarak hizmete hazırlanıyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ADANA-Nobel Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Karzan, "Nobel Tıp, ilk önce birinci Baraj Yolu tıp merkezi olarak başladı. Daha sonra 2007 yılında ikinci şube olarak Toros şubesinde de hizmete girdi. 45 hekimle hizmet vermekte olan Nobel Tıp Merkezi, artık hastane olarak hizmete girmeye hazırlanıyor." dedi.

Karzan, "Adana’nın sağlık sorunlarını biliyor, bu nedenle sağlık kalitesini yükseltmeye çalışıyoruz. Çünkü Adanalı çağdaş hizmeti hak ediyor. Adanalı vatandaşlarımızın da desteği ile büyüyerek hizmet vermeye devam edeceğiz." dedi.

Karzan şu açıklamalarda bulundu: "Yoğun bakım ünitesi kurmanın yüksek maliyetlere mal olması nedeniyle adana yoğun bakım ünitesi bakımından büyük bir açık oluşmuştur. Kurumumuz ise bu açığı görerek iki ameliyathane, 12 yeni doğan ve 13 erişkin olmak üzere 25 yataklı yoğun bakım ünitesini Adanalı hemşerilerimizin hizmetine sundu. Ayrıca polikliniklerimiz arasında çocuk sağlığı ve hastalıkları, diş hekimliği, fizik tedavi ve rehabilitasyon, genel cerrahi, göz hastalıkları, iç hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, Kulak burun boğaz hastalıkları, nöroloji, psikiyatri bölümleri ayrıca 7/24 hizmet veren acil servisimiz laboratuar, radyoloji hizmetlerimiz bulunmaktadır. Çünkü Adana Nobel’e layık Nobel de Adanalıya layık olmaya devam edecektir.’’ şeklinde konuştu.

nobel
tıp
merkezi
hastane
olarak
hizmete
hazırlanıyor
Yorum (1)
ATIL AKTAŞ
ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN. ÇOK DÜZGÜN VE DÜRÜST ÇALIŞAN BİR YER. HASTANE OLARAK HİZMET YELPAZESİ GENİŞLEYECEKTİR. BAŞTA YÖNETİM KURULU BAŞKANI DR.AYKUT KARZAN OLMAK ÜZERE HERKESİ TEBRİK EDER, TÜM ESKİ MESAİ ARKADAŞLARIMIN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM...
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir