Medimagazin logo

Sağlık Bilimleri Üniversitesi 'En İnovaktif Üniversite' ödülüne layık görüldü

Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ), eczacılık fakülteleri öğrencilerine yönelik inovatif uygulama ve örnekleri çoğaltabilmek amacıyla düzenlenen yarışmada, "En İnovatif Üniversite" ödülüne layık görüldü.
Kaynak: AA
Sağlık Bilimleri Üniversitesi 'En İnovaktif Üniversite' ödülüne layık görüldü
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

SBÜ'den yapılan açıklamaya göre, Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği'nin (PGED) bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Farmafikir Yarışması Ödül Töreni, Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Konferans salonunda gerçekleştirildi. 

İnovatif uygulama ve örnekleri çoğaltabilmek amacıyla eczacılık fakülteleri öğrencilerine yönelik düzenlenen, "Geleceğin Eczacılığı ile İlgili İnovatif Uygulamalar" konulu yarışmaya, Türkiye ve KKTC'den 37 proje başvurusu yapıldı.

Yarışmaya Sağlık Bilimleri Üniversitesi adına katılan Eczacılık Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi Ali Mirzaei'nin "PharmaBlock", "Pharmold" ve "Zürapha" adlı 3 farklı yenilikçi projesi ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, "En İnovatif Üniversite" ödülüne layık görüldü.

Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği Başkanı Eczacı Armağan Ener, ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Geleceğin Eczacıları ile İlgili İnovatif Uygulamalar" konulu yarışmanın dördüncüsünü, uluslararası boyutta planladıklarını belirterek, katılımcılar arasında yabancı öğrencilerin de bulunduğuna dikkati çekti.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Derya Büyükkayhan da "Almış olduğumuz bu ödül, bugüne kadar gösterdiğimiz çabaların ne kadar değerli olduğunun işareti olurken bize çok daha fazlasını yapma motivasyonu sağlayacaktır." İfadelerini kullandı.

sağlık bilimleri üniversitesi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir