Medimagazin logo

Liv Hospital geleceğin sağlık yöneticilerine fırsat sağlıyor

Liv Hospital “Sağlık Yönetimi” öğrencilerine destek ve teşvik olmak amacıyla “Geleceğin Sağlık Yöneticileri – Liv Proje Yarışması” düzenliyor.
Liv Hospital geleceğin sağlık yöneticilerine fırsat sağlıyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Proje yarışması ile “sağlık yönetimi bölümü”nde okuyan öğrencilerin mesleki hayatta daha etkin rol alabilmeleri için edindikleri teorik bilgiler pratiğe çevirebilmeleri için fırsat yaratmak ve sağlık kuruluşları içerisine entegre edilebilecek fikirlerin ödüllendirmesi amaçlanıyor.

En yaratıcı 3 proje ödüllendirilecek

Geleceğin Sağlık Yöneticileri – Liv Proje Yarışması’nda hastane işletmesinden insan kaynaklarına, pazarlama ve kurumsal iletişimden biyomedikale, teknikten hasta bakım hizmetleri, satın alma, mali işler gibi pek çok alanda düzenleniyor. Hastane içerisinde sağlık konusunda yaşanan sorunlara yönelik, günlük hayata entegre edilebilecek en yaratıcı çözüm içeren 3 projenin ödüllendirileceği yarışma sağlık yönetimi bölümündü okuyan tüm öğrencileri kapsıyor.

Yarışma jürisi sektörün duayenlerinden oluşuyor

Üniversitelerin Sağlık Yönetimi Bölümü akademisyenleri ve sektördeki profesyonellerin, Türkiye’nin önde gelen sağlık kuruluşlarının üst düzey yöneticileri, sivil toplum kuruşları başkanlarının jüri üyeliği yapacağı yarışmaya Türkiye’deki sağlık yönetimi bölümlerinde ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencileri, yan dal veya çift ana dal yapan tüm öğrenciler başvuru yapabiliyor.

“Öğrencileri geleceğe hazırlayacağız”

Ülkemizdeki sağlık yönetim hizmetlerinin profesyonelleşmesinde emin adımlarla yürüyecek bir gençlik yaratmayı hedeflediklerini söyleyen Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti “Ülkemizde “sağlık yönetimi” bölümü son 20 yılda eğitimsel olarak desteklenmiş ve daha fazla üniversitede yerini almıştır. Her yıl gittikçe daha fazla mezun veren bu bölümdeki gençlerimizi geleceğe hazırlamak için bu yarışmayı organize ettik. Liv Hospital olarak okulda edindikleri teorik bilgileri mesleki hayatta da kullanarak daha etkin rol alabilmelerine fırsat sağlamak istedik. Sağlık kuruluşları içerisine entegre edilebilecek pratik, çözüm odaklı, yaratıcı ve yenilikçi fikirlerin ödüllendirerek onları mesleki hayata daha emin ve özgüvenli hazırlamayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Hem staj hem eğitim imkanı verilecek

17 Nisan’a kadar livgeleceginsaglikyoneticileri.com adresinden yapılacak başvurulan sonrasında seçilen ilk 3 projenin sahibi sektörün önde gelen sağlık kurumlarından olan Liv Hospital’da staj imkanı bulacak. Ayrıca birinci 3 bin TL ve Tam Burslu Master programı (veya - İlgi duyulan alanda sertifikasyon programı), ikinci 2.000 TL, İleri düzey excel program kursu(veya – ilgi duyulan eğitim kursu), üçüncü proje 1.500 TL, 1 kur yabancı dil eğitim kursu kazanacak. Yarışmaya başvurular livgeleceginsaglikyoneticileri.com  adresine 17 Nisan’a kadar yapılabilecek. Ödül töreni ise 11 Mayıs’ta Antalya’da SASDER 5. Ulusal Kongresi’nde gerçekleştirilecek.

AYRINTILAR İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

saglik yonetimi
liv hospital
proje yarışması
liv proje yarışması
geleceğin sağlık yöneticileri
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir