Medimagazin logo

Yalnız yaşayan Aile hekimi evinde ölü bulundu, Facebook'tan son paylaşımları dikkat çekici!

Balıkesir’in Burhaniye ilçe merkezindeki 9'uncu nolu Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yapan Dr. Orhan Ülgen (56), ilçeye bağlı kırsal Kızıklı Mahallesi'nde yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.
Kaynak: DHA
Yalnız yaşayan Aile hekimi evinde ölü bulundu, Facebook'tan son paylaşımları dikkat çekici!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

BALIKESİR-Burhaniye ilçesi Çay Caddesi'nde bulunan 9'uncu nolu Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yapan Aile Hekimi Dr. Orhan Ülgen'den arkadaşları cumartesi gününden bu yana haber alamadı. Orhan Ülgen'in telefonlara cevap vermemesi ve pazartesi günü işe de gelmemesi üzerine mesai arkadaşları durumu jandarmaya bildirdi.

Dün gece Kızıklı Mahallesi'ndeki Ülgen'e ait eve giren jandarma ekibi, çekyatın üzerinde cansız bedenini buldu. Çekyatın yanında çok sayıda boş ilaç kutusu olduğu öğrenildi. Nöbetçi savcının talimatı ile Burhaniye Devlet Hastanesi'ne getirilen Dr. Ülgen’in cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

 

Dr. Orhan Ülgen 15 gün önce şu paylaşımı yapmış:

 

Bir ay önce de şu paylaşımı yapmış:

 

 

 

balikesir
aile sagligi merkezi
dr. orhan ulgen
Yorum (5)
demir
Allah rahmet eylesin. Bu haberi sayın CB na göstermeli ki hekimlerin ne durumda olduğu anlasın. Kahil ekseriyet intiharın eşinde yaşamaktalar, eyy siyasiler, uyanın uyanın !!
41
Cevapla
Dr
En hızlı ve genç doğal ölümlerde hekimler de başladı . Böyle koşup böyle risk alıp böyle dava edilen .bu kadar stres olan sonrada çocuk okumaya parası yetmeyen hale gelindi. Tukenis
39
Cevapla
Frankie Bellevan
Meslektaşımıza Allah Rahmet eylesin.. Mekanı Cennet Olsun.. Sevenlerine Allah Sabır ve BaşSağlığı Versin..
35
Cevapla
Ferat çınar
Yazık oldu hocamıza aile hekimimizdi sevecen babacan bir insandı allah rahmet eylesin toprağı bol mekanı cennet olsun
7
Cevapla
Hasan Kurutulmuş
Rahmetli KirLi Yüzlerden Kurtulmuş... Mekanı Cennet Olsun... En doğru Yatırım ::: Dürüst Olabilmek , Dürüst Kalabilmek Ve Dürüst Ölebilmektir... Aksi Takdirde Ahirette İFLas Kaçınılmazdır... XherDan sHaqiri 'nin De Dediği Gibi MadraBaz İnsanların Dünyadaki AHiri de Berbattır..
8
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir