Medimagazin logo

Burdur Devlet Hastanesinde 224 bine yakın hasta muayene edildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçen aralık ayında hizmete açılan Burdur Devlet Hastanesinde yapılan muayene sayısının 224 bine ulaştığını açıkladı.
Burdur Devlet Hastanesinde 224 bine yakın hasta muayene edildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, geçen aralık ayında hizmete başlayan hastanedeki muayene sayısının 224 bine ulaştığı bilgisini verdi.

Paylaşımında hastanenin tanıtım videosuna da yer veren Koca, şunları kaydetti:

"Hizmet sunumuna aralık ayında başlayan Burdur Devlet Hastanesinde yapılan muayene sayısı 224 bine ulaştı. Bunun 47 bini acil muayene. 14 ameliyat odası bulunan hastanede bugüne dek 2 bin 400'ü aşkın cerrahi işlem gerçekleştirildi. 625'in üzerinde hastaya yoğun bakım hizmeti verildi, 4 bin 600'ü aşkın hasta yatırılarak tedavi aldı. İyi ekip ve teknolojik imkan Burdur'da da halkımız için bir arada."

burdur devlet hastanesi
muayene
saglik bakani fahrettin koca
Yorum (3)
VAKKAS ÖZMERCAN
marifet çok hasta bakmak değil, zamanla hastaları iyileştirerek ve hasta etmeyerek (koruyucu sağlık) hasta sayısını azaltmaktır.
12
Cevapla
kalite-kantite
maşaallah çin ordusu gibi. bence övünülecek bir durum değil. vakkas özmercan ın dediği üzre hastaneleri böylesi yoğunluktan korumak gerekir. bu kalabalıklar 1. basamakta eritilmelidir. hastaneler esas itibariyle yatarak ve ameliyat ile tedavi edilecek kurumlardır.
9
Cevapla
bozeren
ilginç. hastaneye uzun isim takmamışlar. hastanenin ismi çok kısa olmuş.
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir