Medimagazin logo

12'nci kattan düşen psikiyatri uzmanının intihar ettiği ortaya çıktı

İZMİR'in Karşıyaka ilçesinde, 12'nci kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden Psikiyatri Uzman Doktoru Zeynep B.'nin intihar ettiği ortaya çıktı.
Kaynak: DHA
12'nci kattan düşen psikiyatri uzmanının intihar ettiği ortaya çıktı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İZMİR - Eşinden boşandıktan sonra oğluyla birlikte yaşamaya başlayan Zeynep B., dün saat 07.00 sıralarında, Mavişehir Mahallesi 2040/4 Sokak'taki sitede bulunan 12'nci kattaki dairesinin balkonundan düştü. Zeynep B., olay yerinde hayatını kaybetti.

Polis, Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'nde psikiyatri uzmanı olarak görev yaptığı ortaya çıkan doktorun ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Soruşturmada psikolojik rahatsızlığı bulunan ve daha önce de birçok kez intihar girişiminde bulunduğu belirlenen Zeynep B.'nin, balkondan atladığı saptandı. Zeynep B.'nin cenazesi, otopsinin ardından toprağa verildi.


47 yaşındaki psikiyatri uzmanı 12'nci kattan düşerek hayatını kaybetti 

 



Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisi yaşamına son verdi 


 

psikiyatri uzmanı
Yorum (4)
Krizantem
Allah rahmet eylesin. Allah’tan geldik yine O’na döneceğiz. Kim bilir ne sıkıntısı vardı? İnsan intihar durumuna geldiğinde sağlıklı düşünemez. Bu da kalp, mide, göz rahatsızlığı gibi bir sağlık durumu bozukluğudur. Allah kimseyi bununla sınamasın. Yakınlarına sabırlar dilerim. Allah kalan ömrünü evladına versin.
26
Cevapla
adem
çok güzel gülmüş. keşke hep gülseydi yüzü.
15
Cevapla
Sami Bardakcı
Yaklaşık 10 yıl önce Doktor Zeynep Hanımla kardeşinin vertebra fraktürü operasyonu nedeniyle karşılaşma fırsatım oldu. Hayat dolu, pozitif ve çok Mutlu bir insandı. Ayrıca mesleğini seven , hastaları tarafından çok sevilen bir hekim olduğu internet sitesinde yazılan yorumlardan anlayabiliyoruz. Basında çıkan saçma sapan yazıları okuyunca çok üzüldüm. Hepimizin başı sağolun.
5
Cevapla
Hasan
Psikiyatri uzmanı bile intihar ediyorsa başkalarını düşünemiyorum.Psikiatrik hasta görmekten doktorlarımızın ruh halimi değişiyor anlamıyorum. Bence tüm vatandaşlarımız ayrım gözetmeksizin yılda iki defa detaylı sağlık kontrolünden geçmeli. Bu zorunlu olmalı. Allah rahmet eylesin.
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir