Medimagazin logo

Aşı karşıtıydı aşıyla korunacak komplikasyonla hayatını kaybetti

ABD’de Fox News kanalının siyasi yorumcusu olan ve aşı karşıtlığıyla bilinen 26 yaşındaki Bre Payton, grip virüsü H1N1 ve menenjite bağlı komplikasyonlar yüzünden hayatını kaybetti.
Kaynak: T24
Aşı karşıtıydı aşıyla korunacak komplikasyonla hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

T24'te yer alan habere göre; 28 Aralık 2018'de günü bir arkadaşı tarafından evinde baygın halde bulunan Payton'un aynı gün kaldırıldığı hastanede öldüğü açıklandı.

Bre Payton, 2011 yılında yaptığı bir yorumda aşı karşıtı olduğunu ilan ederek “Aşılar iblistir” demişti.

Payton’un ölümünün ardından sosyal medya kullanıcıları gazetecinin aşı olsaydı erken yaşta ölümünün önlenebileceği yorumlarında bulundu.

aşı karşıtlığı
fox news
bre payton
Yorum (4)
Hasan Akdemir
Yorumlardan derlemeler: Kaba : Darısı bizdeki aşı düşmanlarının başına. Vurdumduymaz: Her koyun kendi bacağından asılır. İnsancıl: Bunlarında da çocuklardan farkı yok, kendi iyiliğine olan şeyleri anlayamıyorlar. Mantıklı: Yalnız yaşıyor olmasa belki erken müdahaleyle sağlığına kavuşabilirdi. H1N1 virüs menenjiti olduğu kesin mi ?
23
Cevapla
Agayaru
Abi sen kaç kişi liklisin
2
Cevapla
Tankut
Hasan bey bir de bu darısı bizdekilerin başına vs diye konuşanlar idama karşı çıkarlar. Kardeşim sen cani cani konuşuyorsun vicdanın kaybolmuş gitmiş daha niye idama karşı çıkarsın. Katledilen masumun hakkını almak için ne güzel bir yol. İnşallah idam çıkar bu cinayetler azalır. Toplumda huzur olur
2
Cevapla
Canan Yücesoy
İblis almış götürmüş.
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir