Medimagazin logo

Bu da oldu: Heyecanına engel olan doktoru şikayet etti!

CİMER'den yapılan şikayet bu da mı oldu dedirtti. Batman'da bir hasta yakını 'Çocuğumun cinsiyetini söyledi, heyecanıma engel oldu' diyerek doktoru şikayet etti.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Bu da oldu: Heyecanına engel olan doktoru şikayet etti!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - Geçtiğimiz ay Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından tüm birimlere gönderilen, sağlık çalışanları hakkında gereksiz şikayetlerin işleme alınmaması ve şikayet konusunda açıklama talep edilmemesi talimatına rağmen sağlık çalışanları hakkında yersiz şikayetler gelmeye devam ediyor.


Bakan talimatı: Sağlık personeline gereksiz soruşturma ve inceleme başlatmayın


Batman İl Sağlık Müdürlüğü’ne CİMER üzerinden yapılan başvuruda, hasta yakını kontrole gelen hamile eşine, bebeğin cinsiyetinin söylenmesi nedeniyle kadın doğum uzmanı hakkında şikayette bulundu.

Yazıda, hasta yakını kişi, bebeğin cinsiyetinin kendisi eşinin yanında değilken söylendiğini, doktorun yaşayacağı bu büyük heyecana engel olduğunu söyleyerek şikayette bulundu. 

 

ci̇mer
şikayet
doktor
cinsiyet
batman
kadın doğum uzmanı
Yorum (8)
dr
Pes.
40
Cevapla
Yaşar Bülent
Usg'de çoğu kadının ilk sorusu cinsiyeti nedir? Ama belli ki bu çocuk kız , karısına kimbilir neler dedi ki tartıştılar. Şikayet konusunda şımarıklık düzeyine geldik .Bu kişiler artık iyice pervasızlaştılar.Artık bu gereksiz hatta hakaret içeren şikayetlere karşı bu sikayeti alan makam da bu konuda savcılığa suç duyurusunda bulunmalı eğer bulunmazsa o makamda hukuken suçlanabilmelidir. (Hekim memursa iftira ve hakaret suçu ile aslında resen yapmak zorundalar)
68
Cevapla
Utku
Bu ulkede en korktugum sey biricik yavrumun doktor olmak istemesi. Doktor ve ogretmenlik artik burada yapilmaz...
31
Cevapla
ismail yetenek
şikayet etmek için,vatandaşa bahane mi yok
22
Cevapla
Ser Ket
Bu durumda doktordan savunma istemek il sağlık müdürlüğü ilgili birimi için görevi kötüye kullanma suçunu doğurur. Ilgili hekim arkadaşın bu açıdan dava açması ve Dr. Cengiz Bayram hocamızın yeni kurduğu hukuksal dayanışma platformundan yardım almasını öneririm
45
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir