Medimagazin logo

Bursa'da hastasından ameliyat parası istediği öne sürülen doktor tutuklanarak cezaevine gönderildi

Bursa'da ameliyat olacak bir hastasından 15 bin lira bıçak parası istediği öne sürülen kalp damar cerrahisi uzmanı profesör adliyeye sevk edildi. Adliye girişinde mikrofon uzatılan profesör doktor suçlamaları kabul etmediğini söylemişti. Doktor, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA
Bursa'da hastasından ameliyat parası istediği öne sürülen doktor tutuklanarak cezaevine gönderildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İddiaya göre, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi Kalp Merkezi'nde görevli doktor bir hastasından ameliyat için 15 bin lira istedi. Hastanın polise şikayeti üzerine paraların numarasını alan ekipler hastanede görevli doktoru suçüstü yakaladı.


Ameliyat için hastasından 15 bin TL istediği iddia edilen doktor suçlamaları reddetti


Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan doktor ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen doktor, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

bursa
yüksek i̇htisas eğitim araştırma hastanesi
ameliyat
para
gözaltı
Yorum (11)
Mr.Cogh
doktora tuzak kuran kişiyi ben asla ameliyat etmem
28
Cevapla
se
Tutuklamadan da yargılanabilirdi, geçmiş olsun.
21
Cevapla
dr
tutuklanmadan da yargı aşaması beklenebilirdi.
20
Cevapla
hasan
Günümüzde tüm özel hastanelerde kalp ameliyatları ücretsiz yapılıyor. Hatta hasta yakınlarının ihtiyaçlarını bile karşılayan hastanelerin olduğunu bile duyuyoruz. Üstelik üniversite hastanelerinde sembolik bir para yatırarak özel ameliyat bile olunabiliyor. Hasta yakınının derdini unutup hekime para verdiğini ispat etmeye kalkması bana biraz garip geldi. Şüphesiz yargının olayı derinlemesine araştırması sonucu bir karara varılabilir.
8
Cevapla
Neriman
Böyle sisteme ne diyeyim ben. Şu an piyasada neredeyse kamuda çalışanların 1/3’i uzmanıydı, hocasıydı asistanını alıp özelde ameliyat yapıyorlar. Şikayet edilenlere bile bir şey olmuyor üstüne bir de kadro verilip ödüllendiriliyor. Canının istediğine geç istemediğine dur diyen bir sistem. Başhekiminden, rektörüne kadar herkes şu an bu duruma göz yumuyor. Neyin tuzağı bu? Ayrıca neden hapis? Bu şekilde daha önce de yakalananlar oldu hiçbir şey olmadı. Bu cezalar kime göre neye göre veriliyor? Ortadoğu adaleti işte bu! Yazık!
22
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir