Medimagazin logo

Doç. Dr. Hasan Güngör, FIFA'nın resmi Futbol Doktoru oldu

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Güngör, gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ve 6 aylık yoğun araştırmaları sonucunda Türkiye'de az sayıda kişinin sahip olduğu FIFA’nın resmi ‘Futbol Doktoru’ diplomasını almaya hak kazandı.
Kaynak: İHA
Doç. Dr. Hasan Güngör, FIFA'nın resmi Futbol Doktoru oldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ADÜ Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Güngör, önemli bir başarıya imza attı. Hekimlikte başarısının yanında futbolla da yakından ilgilenen bu alanda da mesleğini icra eden Güngör, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği’nin (FIFA) ‘Resmi Futbol Doktoru’ olmaya hak kazandı. Bu konuda önemli çalışmalar yapan ve emeklerinin karşılığını alan Güngör’ün eline diploması da ulaştı.

Türkiye'de az sayıda kişinin sahip olduğu 'Futbol Doktoru' diploması almaya hak kazanan Doç. Dr. Hasan Güngör, yaptığı açıklamada; “FIFA'nın resmi futbol doktoru diplomasını bu hafta almaya hak kazanmış durumdayım. 6 aydır 42 bölüm, 42 ayrı sınav ve binlerce sayfa İngilizce kaynak okudum. Bu diplomayı Türkiye'de alan çok kişi olmadığını biliyorum. Öğrenmenin ve okumanın yaşı yok. Çok mutlu ve gururluyum” şeklinde konuştu.

adnan menderes üniversitesi
fifa
Yorum (2)
melek yılmaz
Öncelikle çok tebrik ediyorum. Aydın^da birlikte çalıştığımız için mutluyum. Bu geniş vizyonun ile yön vermen sayesinde çocuklarının da futbol dünyasında adının duyuracaklarından eminim.
1
Cevapla
Özgür Doğan
Vayyy Hasan abi seni haberde gördüm direkt Necati abime attım , burayı okursan bol selamlar abi tebrik ettim
5
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir