Medimagazin logo

Görev başında öldürülen doktor mezarı başında anıldı

Samsun'da, çalıştığı hastanede bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitiren kadın hastalıkları uzmanı Opr. Dr. Aynur Dağdemir, ölümünün üçüncü yılında anıldı.
Kaynak: AA
Görev başında öldürülen doktor mezarı başında anıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Dağdemir'in Samsun Asri Mezarlık'taki mezarı başında düzenlenen anma törenine eşi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Dağdemir, kızları Başak ve Tuğçe, Samsun Tabip Odası Başkanı Dr. Murat Erkan, Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Opr. Dr. Kamil Furtun'un eşi Dr. Funda Furtun, hekimler ve çalışma arkadaşları katıldı.


‘Aynur doktor'u doğumlarını yaptırdığı çocuklar uğurladı 


Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi Üyesi Dr. Mübeccel İlhan, yaptığı açıklamada, doktorların sorumluluğunun insanları yaşatmak olduğunu ancak görevlerini yaparken uğradıkları saldırılar sonucu hayatlarını kaybettiklerini söyledi.

Ailesi ve arkadaşları Dağdemir'in mezarı başında dua etti. Eşini çalıştığı hastanede uğradığı silahlı saldırı sonucu kaybeden Funda Furtun da Dağdemir ailesinin yanında yer alarak dua etti.


Dr. Aynur Dağdemir bugün tüm yurtta anılıyor: Samsun, Edirne, İzmir... 


Opr. Dr. Aynur Dağdemir, 19 Kasım 2015'te İlkadım ilçesinde çalıştığı özel hastanede, sekreterinin eski eşi Yusuf Demirbaş'ın bıçaklı saldırısına uğramış, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetmişti. 

aynur dağdemir
ondokuz mayıs üniversitesi
dr. murat erkan
Yorum (4)
DAM
ALLAH RAHMET EYLESİN. MEKANI CENNET OLSUN.
14
Cevapla
Nilgün Yalçın
Ailesine sonsuz sabır diliyorum. Sevgiyle anıyoruz.
5
Cevapla
adem
çok acı bir olay. göz yaşartıcı ......yardımseverliğin kurbanı olmak. böyle bir annenin çocuğu olmak ne büyük şereftir. ve böyle birini kaybetmek ne acıdır. iyilik yap iyilik bul filminin gerçek bir tekrarı. böyle insanlar olduğunu bilmek çok rahatlatıcı. sonucu bir o kadar üzücü...saygı ile önünde eğiliyorum. AYNUR DAĞDEMİR. sen melektin. melek oldun
10
Cevapla
acilde
ACİL DOKTORU PERİŞAN HALDEDİR.HAKARETLER VE SALDIRILAR HER GEÇEN GÜN ARTIYOR.
13
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir