Medimagazin logo

Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki şiddet olayına karışan 2 şüpheli tutuklandı

Savcı, Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki şiddet olayına ilişkin soruşturmada, 5 şüpheliden 2'si tutuklandı
Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki şiddet olayına karışan 2 şüpheli tutuklandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık çalışanlarına yönelik şiddete ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturmada, gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Adliyesine sevk edildi.


Hastane kapısına dayananların davasında flaş karar


Zanlılar, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Lütfü Karakuş'a ifade verdi.

Savcı Karakuş, şüphelilerden M.D.Ö ile S.K'nın tutuklanması, Y.Ö, M.S.Ö ve B.O'nu ise adli kontrol şartıyla salıverilmesi talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk etti.

Hakimlik, şüphelilerden M.D.Ö ile S.K'yi, "kamu malına zarar verme" ve "görevini yaptırmamak için direnme" suçlarından tutuklarken, Y.Ö, M.S.Ö ve B.O'yu da adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.

kecioren egitim ve arastirma hastanesi
saglik calisanlarina yonelik sidde
Yorum (1)
Kamu
Kamu malına zarar vermek önemli bir suç. Sağlıkçıya hakaret,tehdit,darp, yaralama o kadar önemli değil, adli kontrol şartıyla salıver gitsin. Halbuki sağlıkçı da kamunun bir parçası. Bu yönüyle bakarsak sağlıkçıya dil çıktı, el kalktı mı kamu malına zarar verme kapsamında hemen içeri tıkılması lazım magandanın. Sağlıkçının bu beladan kurtuluşu ancak ve ancak YAPAY ZEKA yani ROBOT SAĞLIKÇI kullanıma girdiğinde mümkün olacak. Milyon dolarlık robotun kılına dokundun mu yandın. O zaman gerçekten kamu malına zarardan öyle bir ceza gelecek ki, öde öde , yat yat bitmez. Yüce Allah'ın o günleri de göstermesi dileğiyle ...
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir