Medimagazin logo

Koronavirüse yenilen Dr. Halil İbrahim Varan için hastane önünde tören düzenlendi

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle 64 yaşında hayatını kaybeden doktor Halil İbrahim Varan için çalıştığı Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tören düzenlendi.
Kaynak: AA - İsmihan Özgüven
Koronavirüse yenilen Dr. Halil İbrahim Varan için hastane önünde tören düzenlendi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Yaklaşık 1,5 ay önce yakalandığı Kovid-19 nedeniyle dün, görevli olduğu hastanede hayatını kaybeden Nefroloji Uzmanı Varan'ın naaşı, cenaze aracı içerisinde başhekimlik binası önüne getirildi.


Adana'da iç hastalıkları ve nefroloji uzmanı koronavirüse yenildi


Buradaki törene Varan'ın ailesi, yakınları, mesai arkadaşları ile İl Sağlık Müdürü Halil Nacar ve Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Süleyman Çetinkünar katıldı.

Törende konuşan Başhekim Çetinkünar, sözün bittiği, konuşmaların çaresiz kaldığı bir anda olduklarını söyledi.

Doktor Halil İbrahim Varan'ın 7'den 70'e herkesin övgüsü kazanmış, merhametli, paylaşmayı seven bir kişi olduğunu anlatan Çetinkünar, "Hastası, mesleği için yaşayan çok değerli bir meslektaşımızdı. Maalesef 1,5 ay önce Kovid-19'a yakalandı. Bütün dinamizmiyle, bize kattığı pozitivizmiyle bu hastalığı yener diye düşündük. Maalesef 1,5 ayın sonunda, dün, üzülerek hayata gözlerini yumduğuna şahit olduk. Tüm meslek arkadaşları olarak çok üzgünüz. Böyle sevecen, merhametli ve etrafına her zaman gülücükler dağıtan meslektaşımızı, ağabeyimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Allah sevenlerine, yakınlarına, hastalarına büyük sabırlar versin." diye konuştu.

İl Sağlık Müdürü Nacar da kendisi için çok değerli biri olan Halil İbrahim Varan'ı yaklaşık 35 yıldır tanıdığını belirterek, herkese sabır dileğinde bulundu.

Varan'ın, 8 yıldan bu yana yanında çalışan hemşire Pembe Erçel de cenaze aracını öperek, "Sürekli hastalarıyla ilgilenirdi, hiç dinlenmezdi, koca yürekli bir insandı." diyerek gözyaşlarını tutamadı.

 

 

Törenin ardından Varan'ın cenazesi, defnedilmek üzere Kabasakal Mezarlığı'na gönderildi.

adana
şehir eğitim ve araştırma hastanesi
halil i̇brahim varan
nefroloji uzmanı
Yorum (4)
Erdoğan GÜL
Allah rahmet eylesin,meslektaşımızın kederli ailesine başsağlığı diliyorum.Aşılarını tamamlamışmıydı acaba.
3
Cevapla
sağlık
Haberlerde sadece aşısız olanların durumu belirtiliyor kötü propaganda olmaması için tam aşılıların ölümümde bu durum belirtilmiyor doğru habercilik için bunlarda belirtilmeli.
0
Cevapla
murat124
https://www.medimagazin.com.tr/guncel/koronavirus/tr-turk-yogun-bakim-dernegi-yogun-bakimda-yatanlarin-yuzde-50den-fazlasi-asisiz-yuzde-40i-2-doz-sinovac-11-686-97144.html sağlık (camiası) var aslinda..bilin bakalim nerede..
0
Cevapla
Bura Acarsoy
TTB açıkladı.26 vefat eden sağlıkçıdan 23 ü tam doz aşı yaptırmamış.(13 ü hiç aşısız 10 tek doz) SADECE 1'İ ÇİFT DOZ AŞI OLMUŞ.O DA BAĞIŞIKLIK BASKILAYICI İLAÇ ALIYORMUŞ.Diğer 2 sinin verisine ulaşılamamış.Hala aşı propogandası yapan var diye yazmış adam yaaa.Saçı başı yolasım geliyor.Aşılı ölen yok yazamıyorsun tabiii.
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir