Medimagazin logo

Meslektaşı tarafından öldürülen doktorun cenazesi hastaneden alındı

SARIYER'deki Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi'nde meslektaşı tarafından öldürülen doktorun cenazesi hastaneden alındı.
Kaynak: DHA
Meslektaşı tarafından öldürülen doktorun cenazesi hastaneden alındı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İSTANBUL - Edinilen bilgiye göre Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi'nde görevli asistan doktor Y.S.(29) ile asistan doktor Kaan Erol (26) arasında "az çalışma" tartışması çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü.


İstanbul'da doktorlar arasında az çalışma tartışması: Bir doktor hayatını kaybetti 


Yavuz Sümter,  yanında taşıdığı bıçağı çıkartarak Kaan Erol'u defalarca bıçakladı. Ağır yaralanan Erol, meslektaşlarınca yapılan ilk müdahalenin ardından Şişli Etfal Eğitim ve Hastanesi'ne götürüldü. 30'un üzerinde bıçak yarası olduğu belirtilen Kaan Erol hayatını kaybetti. Yavuz Sümter, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Öte yandan öldürülen doktorun cenazesi hastaneden alınarak Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

baltalimanı kemik hastalıkları hastanesi
kaan erol
Yorum (8)
Hatice onur
Aman Allahım bu nasıl bir doktor bu meslekte asistanlıkta bir sınavdır zorlu meslek hayatımıza her hem fiziksel hemde ruhsal olarak hazırlama süreci en ufak bir zorlukta kendi meslemtaşına bir insan bunu nasül yapar. bizim ğörevimiz tüm insanları allahın izin verdigi sürece yaşatabilmektir. herhangi bir canlıya bie zarar veremeyeceken gencecik pırıl pırıl emek emek yetışmiş bir meslektaşına býnu nasıl yapabilir şoktayım .yazık çok yazık zaten bu kisi kesinlikle Doktor olmayı haketmiyor. Bizlér bir hastamıza yeterince faydalı olamadıysak yada en ufak bir komplikasyonda uykularımız kaçan insanlarız arrük yeni yetisen nesilde vicdan iside mi azalıyor bu haberden bir doktor olarak inanılmaz utanıyorum .Gencecik meslektaşıma allahtan rahmet dilemekten başka elimden birsey gelmiyor.
18
Cevapla
DR R
Cerrahi branşlarda özellikle de ortopedide asistanlar arası kıdem şiddeti fazla galiba. Yıllar önce bir ortopedi uzmanın söylediği halen kulağımdadır; asistanlık döneminde kıdemlilerinden o kadar nefret ederlermiş ki "bayram izninde kıdemlilerinin trafik kazasında ölmesi" için dua ederlermiş.
20
Cevapla
Hasan Yakup Dipci
ALLAH RAHMET EYLESİN. MEKANI CENNET EYLESİN. ALLAH AİLESİNE VE SEVENLERİNE SABIR VERSİN. SEN ÖLMEDİN KALBİMİZDE YAŞIYOR VE YAŞAYACAKSIN. SENİ UNUTMAYACAĞIZ GÜZEL İNSAN.
3
Cevapla
dr
Asistanlıktaki hiyerarşi ve katı kıdem olmamalı.yazık günah değer mi?
5
Cevapla
inve
SCH diye bir hastalık duydunuz mu? Psikotik bozukluk??? Saldırgan bir saat mevtanın bedenini kesip biçmiş. Kapı kırıldığında hala kanlarla oynuyormuş.. İnvega kullanan bir hasta ve aylık dozunu almamış.
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir