Medimagazin logo

Prof. Dr. Refik Çaylan koronavirüse yenik düştü

Koronavirüs enfeksiyonu sebebiyle günlerdir yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Kulak Burun Boğaz (KBB) uzmanı Prof. Dr. Refik Çaylan hayatını kaybetti.
Kaynak: Karar
Prof. Dr. Refik Çaylan koronavirüse yenik düştü
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle günlerdir yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren KBB uzmanı Prof.Dr. Refik Çaylan vefat etti.

Vefat haberini Twitter hesabından veren yakın arkadaşı Genel cerrahi uzmanı Prof Dr. Oktay Banlı, "Koronavirüs enfeksiyonu sebebiyle günlerdir yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren sınıf arkadaşım KBB uzmanı Prof. Dr Refik Çaylan vefat etti. Çok çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah" açıklaması yaptı.

koronavirus
kovid-19
yogun bakim
kbb uzmani
prof.dr. refik caylan
Yorum (4)
DR.MUTSUZ
Buyur vatandaş burda konuş! Kaçıncı sağlık çalışanı ölüm haberi. Allah rahmet eylesin...
28
Cevapla
Dr.Cevdett
ÖLÜM BİZE NE UZAK bize ne yakın ölüm. Ölümsüzlüğü tattık bize ne yapsın ölüm(eRDEM bEYAZIT). BİRER BİRER ÖLÜYORUZ. Medimagazinde dün, bugün açıklanan üçüncü doktor ölümü. Duymadığımız, bilmediğimiz var mıdır bu süreçte, belki vardır. İşimizin, aşımızın peşinde koşarken, farklı hayaller kurarken birer birer tükeniyoruz. Geleceğe dair planlarımız bir anda yok oluyor. Binbir çabaya rağmen bir türlü iyileştirilmeyen temel maaşlarımızın peşinde koşarken, yurt içinde bulamadığımız özlemlerimizi yurt dışında bulmaya çalışırken,sıcaktan kan-ter içinde konteynırlarda sürüntü alıp tanı koymaya çalışıyorken birer birer eksiliyoruz. Ölüm biletini cebinde taşıyor şuuruyla yaşamamız dileğiyle, Allah ölenlerimize rahmet etsin. Kalanlarımıza sağlık versin.
54
Cevapla
Kamil Ömür
1982 doğumlu kardiyolog ve 1980 doğumlu genel cerrah kardeşlerimizin de durumu kötü. Umarım iyileşirler. Bu virusu çözemedim, 70 yaşındakilerden kurtulanlar var gençlerden ölen var. Hekim ölümleri artmış virüs yüküne bağlı. Bakanlıkta hala bizi döner sermaye ile uyutsun. Art niyetli oldukları Ağustos ayından başlatmalarından belli. Milletin çoğunluğu izinde. Haziran, Temmuz sıfır çekilince izne çıkıldı. Artı 3 ay sonra ne olacak? Asıl 3 ay sonra cümbüş başlayacak. Net maaşlara zam yapın alın döner sermayeyi başınıza çalın. Sevgili meslektaşıma Allah rahmet eylesin diyorum. Sevenlerinin başı sağolsun.
81
Cevapla
dr.mikro
Hemen her gün bir iki meslektaşımız hayatını kaybediyor. Bu güne kadar kaç hekim sağlık çalışanı hayatını kaybetti bilmiyoruz resmi açıklama yapılmıyor. Sayın bakan günlük verileri açıkladığı sosyal medya hesaplarından kayıplarımızı fotoğrafları ile paylaşsa ansa iyi olmaz mı? Kayıplarımızın günlük veriler kardar değeri yok mu? En azından milyonlarca takipçi hayatlarını ortaya koyan bu fedakâr insanlardan haberdar olur belki şiddet vs. olaylarından utanırlar. Hayatlarını kaybeden meslektaşlarımız yasal düzenleme görev şehidi sayılmalı geride kalan eş ve çocuklara sahip çıkılmalıdır. Hayatını kaybeden hekim arkadaşımızın ölmeden önce ''kızlarım daha çok küçük onlara sahip çıkarsınız değil mi?'' sözleri hala kulaklarımızda...
74
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir