Medimagazin logo

Sağlık Bakanlığından güldüren kampanya

Sağlık Bakanlığı “Akılcı Antibiyotik Kullanımı Kampanyası” kapsamındaki çalışmalarını Güldür Güldür Show’a taşıdı. 
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Sağlık Bakanlığından güldüren kampanya
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü’nün antibiyotiğin gereksiz ve yanlış kullanımına dikkat çekmek amacıyla hazırladığı “Akılcı Antibiyotik Kullanımı Kampanyası” devam ediyor. Kampanya kapsamında bireylerin gereksiz antibiyotik kullanmasının önlenmesi hedefleniyor.

Bakanlığın bu kampanya kapsamında sürdürülen çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Show Tv’de yayınlanan Güldür Güldür Show’un bir skecinde arkadaşının tavsiye ettiği ilacı kabul etmeyen karakter “Sadece doktor tavsiyesi ile antibiyotik kullanılır” mesajı verdi. Skeçte antibiyotiklerin sadece hekimin reçete ettiği durumlarda kullanılması gerektiği ve arkadaş önerisiyle antibiyotik kullanılmaması gerektiği vurgulandı.

antibiyotik
akılcı ilaç
sağlık bakanlığı
Yorum (1)
Murat celikten
Bırakın bu boş işleri. Artık hiç bir sağlıkçıyı; - emekli maaşlarına zam yapıldı. - Yıpranma payı tüm sağlık çalışanları için çıktı - Ek ödemelere % 100 zam yapıldı -Performans sistemi kaldırıldı -Yöneticiler cemaatine, derneğine bakılarak değil liyakate göre atanacak Haberleri dışında hiç bir haberle ilgilenmiyorlar. Bakanlık bunları yapsın sonra ne yapıyorsa yapsın. Benim gözümde havanda su dövmektedir.
18
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir