Medimagazin logo

Sağlık çalışanlarının müdahalesini kabul etmeyen vatandaş hayatını kaybetti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosikletten düşen ve olay yerine gelen 112 ekiplerine bir şeyi olmadığını söyleyerek tedaviyi kabul etmeyen Birol Barut, 1 hafta sonra beyin kanamasından hayatını kaybetti.
Kaynak: İHA
Sağlık çalışanlarının müdahalesini kabul etmeyen vatandaş hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Edinilen bilgiye göre, Kızılağaç Mahallesinde bir işyerinde servis elemanı olarak çalışan Birol Barut (52), Ramazan Bayramının 1. Günü Kızılağaç-Kızılot arasında motosikletinin devrilmesi sonucu kaza yaptı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı 112 sağlık ekibi olay yerine gelirken, Birol Barut bir şeyinin olmadığını belirterek 112 ekibinin tedavi talebini kabul etmedi.

Motosikleti sahibine teslim ettikten sonra evine giderek yatan Birol Barut, gece rahatsızlanınca ev sahibini arayarak haber verdi. Ağzından köpükler geldiği gözlenen Birol Barut, ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılarak yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Barut, Manavgat Devlet Hastanesinde önceki gün yaşamını yitirdi. 

Barut’un cenazesi cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

beyin kanaması
sağlık çalışanı
112
acil servis
Yorum (2)
hastaperest
KASKSIZ BU KİŞİYİ TRAFİĞE ÇIKARAN EMNİYET MÜDÜRÜNÜ GÖREVDEN ALACAKSIN, ANTALYADA BU KASKSIZ MOTORSİKLET SORUNU ÇOK BÜYÜK BOYUTLARDA....BEN KAÇ DEFA BİMER CİMER DEN BU OLAYI ŞİKAYET ETTİM...NAFİLE, AİLENİN BU SORUMSUZLUĞU OLAĞANLAŞTIRAN EMNİYET MÜDÜRÜNE MADDİ-MANEVİ TAZMİNAT DAVASI AÇMASI LAZIM...
13
Cevapla
Ali
Allah rahmet eylesin. Lucid intervalini atlamamak lazım. Ayrıca arkadaş güzel bir konuya değinmiş. Emniyet müdürü görevini ihmalden yargılanmalı. Tüm tatil yöreleri aynı.
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir