Medimagazin logo

Yalova'da bir hasta ve yakını randevu almasını isteyen doktoru darp etti!

Yalova Devlet Hastanesi'nde randevu alamadığı için görevi başındaki doktora saldıran hasta ve yakınının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Saldırı ve hastanedeki panik anları anbean kameraya yansıdı.
Kaynak: İHA - Mehmet Umut Gürcan
Yalova'da bir hasta ve yakını randevu almasını isteyen doktoru darp etti!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Edinilen bilgiye göre, Çiftlikköy ilçesinde bulunan Yalova Devlet Hastanesi ek hizmet binasında, randevusu olmadığı ileri sürülen E.K. ve bir yakını, dahiliye uzmanı doktor Şevki Melikoğlu’nun odasına aniden girdi.

Doktoru darp eden şüpheliler, hastane güvenliği tarafından etkisiz hale getirilmesinin ardından polise teslim edildi. Saldırı anları, hastanedeki panik ve güvenlik görevlisinin saldırganları durdurup hastaneden çıkararak ekiplere teslim ettiği o anlar, hastanedeki güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Saldırganların Çiftlikköy Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri devam ederken, doktor Şevki Melikoğlu tedavisinin ardından emniyete giderek şahıslardan şikayetçi oldu.

 

 

 

 

yalova
randevu
hasta ve yakını
doktor
saldırı
Yorum (7)
cek cak dr
darpçılar muhakkak bırakılmışlardır!......gidelim artık arkadaşlar, neyi bekliyoruz daha...! 3 kuruşa talim edelim....emekliliğimizde muhtaç duruma düşelim diye mi?....oda başımıza bi'şey gelmezse tabiki!....ben kendi adıma bezdim....tükendim....profesyonel desteğe ihtiyacım var!.....
41
Cevapla
Dr
Sağlıkta şiddet doğal bağışıklığa bırakıldı, AŞIYA önem verelim. Koruyucu tedbirler, güvenlik .!!!
41
Cevapla
ERDOĞAN SÜ
Bakanlık odalarında 'Olur yaaa böyle şeyler , birşey olmaz olsa da birşey olmaz ' deniyordur....
42
Cevapla
AS
Bu şiddet olaylarında, iktidar neden bunun sebeplerini araştırmıyor acaba??? Ne oldu da son 10 -15 yılda bu saldırılar çıktı meydana??? İktidar sizce neden sessiz?
74
Cevapla
A
Şevki benim dönem arkadaşım. Geçmiş olsun derim ama çok şaşırdım. 190 cm e yakın ve iriyari biridir ve 4 iri yapılı erkek ancak baş edebilir kendisi ile.
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir