Medimagazin logo

Sağlık Bakanı doktoru aradı, darbedilen doktorun sağlık durumu iyi

 Şanlıurfa'da bir hasta yakını tarafından darbedilen Dr. Bahattin Ahmet Yalçın'a olay yerinde ilk müdahalenin yapıldığı ve genel durumunun iyi olduğu bildirildi.
Sağlık Bakanı doktoru aradı, darbedilen doktorun sağlık durumu iyi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Şanlıurfa Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Çocuk Bölümünde görevli Dr. Bahattin Ahmet Yalçın'ın, dün akşam saatlerinde çocuğunun ateşinin düşürülmediği iddiasında bulunan bir hasta yakını tarafından taşla darbedildiği hatırlatıldı.

Yüksek ateş şikayetiyle acil servise gelen 4 yaşındaki çocuk hastaya, gerekli tüm tetkiklerin yapıldığı ve tedavinin uygulandığı belirtilen açıklamada, başvuru sırasında hasta olan çocuğun ateşinin 38,2 derece olduğu, müdahalelerle ateşin 37,5 dereceye kadar düşürülerek çocuğun müşahede odasında gözlem altına alındığı ifade edildi.

Açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Tedavi süreci devam etmekte iken hasta yakını tarafından Dr. Yalçın'a önce sözlü, sonra fiili saldırıda bulunulmuştur. Parke taşı ile başından darbe alarak yaralanan doktor, olay yerinde sağlıkçı arkadaşları tarafından ilk müdahalesi yapılarak ameliyata alınmıştır. Doktorun halen yoğun bakımda tedavisi devam etmekte olup genel durumu iyidir."

SAĞLIK BAKANI DOKTORU ve VALİYİ ARADI

'Ayrıca Bakan Koca, yaşanan elim hadisede yaralanan Dr. Bahattin Ahmet Yalçın’ı bizzat arayarak geçmiş olsun dileklerini iletmiştir. Bakanlığımız sağlık personeline uygulanan şiddet hadiselerinin önlenmesi için ne gerekiyorsa yapacaktır' denlen açıklamada, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, konuyla ilgili Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'i arayarak olayla ilgili bilgi aldığı bildirildi. 

sağlık bakanı
dr. bahattin ahmet yalcin
Yorum (9)
acil
Aradın da ne yaptın?...sağlıkta şiddet ve sağlık terörü katlanarak artıyor.her gün bir kişiyi kurban alıyor.
80
Cevapla
Yemrey
Bakanlığımız sağlıkta şiddetin önüne geçilmesi için ne gerekiyorsa yapacaktır. Sanırsın sağlık bakanlığı dün kuruldu bundan sonra ne gerekiyorsa tapacaktır. Bugüne kadar ne yaptı, biz niye duymadık. Günü geçiştiren laflar, yani hiç bir şey yapılmayacak. Laf değil icraat istiyor artık sağlıkçılar.
28
Cevapla
Emel Bozkurt
Senelerce sabırla günler ve gecelerce çalısarak nice engelleri aşa aşa doktor olmayı başarmış bu değerli insanlara lütfen biraz saygı biraz sevgi biraz hürmet diyorum. Biraz insan olalım. Ayıptır günahtır. Çok üzuldüm. İçim parçalandı. Allah tan acil şifalar diliyorum. Doktor bey bu travmayı biran önce atlatır inşaallah. .
28
Cevapla
Frankie Bellevan
Bangır Bangır Kendi Reklamlarını Yapmaktan , Yaptırmaktan Başka Birşey Düşündüklerini Hiç Zannetmiyorum.... Elbetteki Bu Özellikler Sadece Yeni Sağlık Bakanımıza Has Özellikler Değil... Canını Seven , Kaçabilen Kaçsın...! Canımızı Pazarda Bulmadık... Demek Ki Bu Ülkenin Nitelikli İnsanlara İhtiyacı Kalmamış , Kalmadı... Mutlaka B ve C Planları Vardır...
6
Cevapla
Krizantem
Bakana göre herkes iyi. Memleket güllük gülistanlık. Kendileri yiyip içip keyifle yaşadıktan sonra gerisinin önemi yok. Doktor iyiymiş...
11
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir