Medimagazin logo

Kayseri'de lösemi olan Batuhan Güzel'in hastalığını aile hekimi fark etti!

Kayseri'de aile hekiminin fark etmesi sonrasında yaptırdığı testler sonucunda lösemi olduğunu öğrenen ve tedavi gören 18 yaşındaki Batuhan Güzel, "Hayatımda hiç bir değişiklik olmadı" dedi
Kayseri'de lösemi olan Batuhan Güzel'in hastalığını aile hekimi fark etti!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kayseri'de aile hekiminin fark etmesi sonrasında yaptırdığı testler sonucunda lösemi olduğunu öğrenen ve tedavi gören 18 yaşındaki Batuhan Güzel, "Hayatımda hiç bir değişiklik olmadı" dedi.

İHA'nın haberine göre; Kayseri'nin Kocasinan Belediyesi tarafından Lösemililer Haftası çerçevesinde Turgutreis Mahallesi'nde ağaç dikme etkinliği yapıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Artık bir yıldır hem sonbahar hem de ilkbahar mevsiminde ağaç dikme etkinliği düzenliyoruz. Bu etkinliğin içinde de her hafta farklı gruplarla ağaç dikme etkinliği yapıyoruz. Kansere Karşı Birlik Derneği (KANKA) Yönetim Kurulu üyeleri ile de birlikteyiz. Bu haftanın bir özelliği var 2-8 Kasım Lösemi Kan Kanseri Bilgilendirme Bilinçlendirme haftası. Kan kanseri ve her türlü hastalıklarla mücadele edenlere Allah acil şifalar versin. Bu gün Lösemi hastası olan gençlerimizle birlikte de ağaç dikeceğiz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, lösemi hastası Batuhan Güzel ile birlikte ağaç dikti.
Yaklaşık iki yıl önce grip olması nedeniyle aile hekimine gittiğini söyleyen 18 yaşındaki Batuhan Güzel, "Aile hekimi yüzümün soluk olması nedeniyle beni Erciyes Üniversitesi'ne gönderdi. Burada 3 gün süren tahliller sonrasında lösemi hastası olduğumu öğrendim. İlk etapta 8 ay hastane ortamında kaldım. Daha sonra eve geçtim ve ilaç tedavim devam ediyor" dedi.
Batuhan Güzel, lösemi hastası olduktan sonra yaşantısında herhangi bir değişiklik olmadığını söyledi.

aile hekimi
Yorum (3)
ismail yetenek
Allah manşete bak bee..Sanki arkadaş,hastada 13.kafa çiftini tesbit etmiş..Lösemiyi aile hekiminin tesbit etmesi çok normal,aile bakkaliyesi tesbit edecek değildi ya..
8
Cevapla
ismail yetenek
Yorumumu yayınlayınn...
4
Cevapla
hekimbabo
Bu Aile hekimi yılın doktoru seçilmeli. Tüm dünyada 100 kişide görülen bir hastalığa tanı koymuş..
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir