Medimagazin logo

Ankara'da asistan hekim, nöbet çıkışı geçirdiği kazada ağır yaralandı

Hekim Birliği Sendikası, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Asistan Hekimi Dr. Nartan Demirok'un, nöbetten çıktıktan sonra yaşadığı trafik kazasında ağır yaralandığını açıkladı. Demirok'un tedavisinin yoğum bakımda sürdüğü öğrenildi.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Ankara'da asistan hekim, nöbet çıkışı geçirdiği kazada ağır yaralandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Hekim Birliği Sendikası'nın sosyal medya hesabından yayımlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Ankara Bilkent Şehir Hastanesi KHD Asistan Hekimi Dr. Nartan Demirok, nöbetten çıktıktan hemen sonra yaşadığı trafik kazası sonucunda ağır yaralanmış ve şu an yoğun bakımda hayata tutunmaya çalışmaktadır.

2 yıl önce de aynı klinikte çalışan Dr. Rümeysa, yine nöbet çıkışı benzer şekilde vefat etmişti.

Dr. Rümeysa’nın vefatından sonra bizzat sağlık bakanı tarafından 24 saatten uzun kesintisiz çalışmaya izin verilmeyeceği açıklandığı halde özellikle asistan hekimleri gayrı resmi olarak çalıştıran klinikler ve hastaneler olduğunun farkındayız. Hekim Birliği olarak bu usulsüzlüğü sürdürmeye çalışan kliniklerle ilgili her türlü yasal girişimi sürdürmeye devam edeceğiz.

Bu acı olaylar sadece bir meslektaşımızın başına gelen talihsiz bir kaza değildir. aynı zamanda, biz hekimlerin üzerimizdeki aşırı iş yükünün ve artan hekim açığının ne denli vahim sonuçlara yol açabileceğinin acı bir göstergesidir.

Artık yeter! Biz Hekimler, insanca çalışma koşulları ve adil iş yükü talep ediyoruz.”

Ankara'da yeni göreve başlayan asistan doktor, nöbet dönüşü kazada hayatını kaybetti


 

 

ankara
bilkent sehir hastanesi
dr nartan demirok
rumeysa berin sen
Yorum (1)
CoşkunKBB
kadın doğum ihtisasından önce beytepe şehit murat erdi eker devlet hastanesinde görevli arkadaşımızdı , büyük geçmiş olsun , acil şifalar.
5
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir