Medimagazin logo

Doktoru darp edenler yine serbest!

Doktoru darbettiği öne sürülen 2 kişiden biri çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, diğeri emniyetteki ifadesinin ardından salıverildi
Doktoru darp edenler yine serbest!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Samsun'da doktoru darbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 hasta yakınından biri mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, diğeri ise emniyetteki ifadesinin ardından salı verildi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde görevli asistan doktor Hüseyin Tufan Yanık'a sözlü ve fiziki saldırıda bulundukları iddia edilen hasta yakınları Y.A. ve E.A, polis ekiplerince İlkadım ilçesinde yakalandı.

Şüphelilerden Y.A. İlyasköy Polis Merkezi'ne, yaşı küçük E.A. ise Çocuk Şubesi'ne götürüldü. İşlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen Y.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, yaşı küçük olan E.A. ailesine teslim edildi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde görevli asistan doktor Hüseyin Tufan Yanık, dün hasta yakınlarının saldırısına uğramış, Gazi Devlet Hastanesinde müşahede altına alınan doktorun şikayeti üzerine polis, zanlıların yakalanması için çalışma başlatmıştı.

sağlıkta şiddet
tutuklu yargılama
Yorum (9)
A
Merak etmeyin, bu serbest bırakılma medyanın diline düşerse yargı hemen üzerine düşeni yapar ve suçluları tekrar tutuklar. Devletin memuruna saldıranı devlet serbest bırakıyor ama olay medyanın diline düşünce tekrar tutuklanıyorlar. Bu kadar riyakar bir adalet ve hukuk sistemi görülmemiştir. Yazıklar olsun.
24
Cevapla
Hemsir
Olay televizyona ciksaydi tutuklanirdi.
16
Cevapla
Ahmet Taha
"diğeri ise emniyetteki ifadesinin ardından salı verildi" yazıyor haberde. Hani yeni yasa ile böyle olmayacaktı. Emniyet sorgusu sonrası serbest bırakanlar suç işlemiş olmuyor mu ? Emniyet salmaya nasıl karar verebiliyor bu kadar ciddi bir suç varken ortada?
27
Cevapla
tamer kuzey
darp edilen doktor(ben) kendini savunduğu için(meşru müdafaa) ceza veren yargı var. doktor linçi başlamıştır kardeşim. medimagazin durumuma ilgi göstermedi. not: bu mesajım da yayınlanmayacaktır
29
Cevapla
DAM
SAĞLIKTA ŞİDDET YASASI ÇIKTIYDI.... BEN Mİ YANLIŞ ANLADIM....
26
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir