Medimagazin logo

Hastane tuvaletinde doğum yaptıktan sonra sifonu çekip bebeğini öldürdü

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, 8 aylık hamile, 19 yaşındaki Aygül A., karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanenin acil servisinde tuvalette doğum yaptı. Erkek bebeğin klozete düşmesinin ardından sifonu çekerek ölümüne neden olduğu iddia edilen Aygül A. ile annesi Sibel A. tutuklandı.
Kaynak: HÜRRİYET
Hastane tuvaletinde doğum yaptıktan sonra sifonu çekip bebeğini öldürdü
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, geçen pazartesi gecesi Çaycuma Devlet Hastanesi’nde meydana geldi. Karın ağrısı şikayeti bulunan 8 aylık hamile Aygül A., annesi Sibel A. ile birlikte hastaneye gitti.

Acil serviste muayene sırası beklerken ağrıları artan Aygül A., tuvalete girdi. Aygül A., tuvalette doğum yaptıktan sonra bebeği klozete düşürdü, ardından sifonu çekti.

Olay, Aygül A.’nın uzun süre dışarı çıkmaması üzerine sağlık personelinin tuvalete girmesiyle ortaya çıktı. Yapılan kontrolde erkek bebeğin öldüğü belirlendi.

Aygül A., hastanedeki ilk müdahale ardından Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi.

Polis gözetiminde tedavisi tamamlanan Aygül A., taburcu edildikten sonra annesi Sibel A. ile birlikte Çaycuma Adliyesi’ne sevk edildi.

Anne ve bekar olan kızı, nöbetçi mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

hastane
tuvaletinde
doğum
yaptıktan
sonra
sifonu
çekip
bebeğini
öldürdü
Yorum (1)
Frankie Bellevan
Sağlık Çalışanlarının üzerlerine de Devamlı Sifon Çekiliyor.. Tükettikleri , İntiharlarına yolaçtıkları da oluyor ama Tamamını aynı an'da yokedemiyorlar.. Fedakar Sağlık çalışanları büyük bir inatla çalışmaya devam ediyorlar..
12
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir