Medimagazin logo

Prof. Dr. Çetinkaya Maastricht Üniversitesinin en yüksek derecedeki diplomasını almaya hak kazandı

Prof. Dr. Merih Çetinkaya Maastricht Üniversitesinin en yüksek derecedeki diplomasını almaya hak kazanarak bu üniversiteden doktora ünvanı aldı
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Prof. Dr. Çetinkaya Maastricht Üniversitesinin en yüksek derecedeki diplomasını almaya hak kazandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

2014 yılında Avrupa'nın en iyi genç araştırmacı ödülüne layık görülen Prof. Dr. Merih Çetinkaya Maastricht Üniversitesi'nden doktora ünvanı alarak başarılarına bir yenisini ekledi. 


Türk doktor Avrupa'nın en iyisi seçildi 


Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi Yenidoğan Bölümü Sorumlusu Prof. Dr. Merih Çetinkaya 17 Eylül'de Neonatoloji, Nöroloji, Hücre Kimyası gibi farklı bilim alanlarından ve farklı ülkelerden bilim adamlarının katılımıyla gerçekleşen tez sınavı sonrası Maastricht Üniversitesinin en yüksek derecedeki diplomasını almaya hak kazanarak bu üniversiteden doktora ünvanı aldı.

Alanında pek çok bilimsel çalışması bulunan Prof.Dr. Merih Çetinkaya, Uludağ Üniversitesi  Neonatoloji Bilim Dalı'nda  yan dalını yapmış ve aynı zamanda Uludağ Üniversitesi Fizyoloji Ana Bilim Dalı'nda  doktora yaptı. 


 

merih çetinkaya
maastricht üniversitesi
Yorum (2)
Hasan Akdemir
Öküz altında buzağı arama : Aceba Medimagazin her gün ayrı bir başarı öyküsü vererek içimizdeki milliyetçi duyguları mı körüklüyor ?
11
Cevapla
ÖMER HAYYAM
işte... yurttayım...fermentasyon bölümü mezununun diploması vardı...hayatımda o kadar büyük bir diploma görmedim, resimdeki sayın doktorun diplomasından %20 daha büyük, duvara assan, halı gibi kaplar yani...neticede bende tıp okuyorum, daha büyüğünü bana verirler demiştim...neyse mecburi falan bitti ve elime kuş kadar bir diploma verdiler, resmimin üstüne soğuk damga basmamışlar...noter demesin mi, bu sahte bunu onaylayamam...cinlerim tepeme çıktı...kavga...noterle karakolluk oldum...madem sahte niye ihbar ile gereğini yapmıyorsun falan işte....yani kuş kadar soğuk damgasız diplomayı elime verdiler...aradan yıllar geçti, şimdi arkaya bakıyorum, gerçekten o büyük fermantasyon diploması çok büyükmüş...eğer ben o diplomanın sahibi olsaydım, ülkede şarap,bira,rakı,viski,yoğurt,kefir....gibi trilyonları getiren bir iş kurup, fındık kırıp, şeftali yerdim...
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir