Medimagazin logo

80.Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kura Sonuçları yayınlandı

Sağlık Bakanlığı 80.Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kura Sonuçlarını yayınlandı
80.Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kura Sonuçları yayınlandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
dhy
80.dönem devlet hizmeti yükümlülüğü kura sonuçları
Yorum (8)
Mecburi
Mecburi hizmette temel sorun TORPİL...Mikrobiyolojide açılan kadrolar Rize,Hakkari,Muş.Hepsi mecburi hizmet yapmış olacak. Biliniyor ki bakınca sırıtan kadroların geneli adrese teslim özel açılan kadrolar. Sonuca bakınca Rize'ye gidecek arkadaş Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesinden.
81
Cevapla
dr.mikro
Hakkari, Muş ve Rize bir mi? Rize'ye gidende mecburi hizmet yapmış olacak öylemi. Bakanlık yetkilileri azıcık empati yapın ve kendinizi Hakkari ve Muş'a giden arkadaşların yerine koyun. Bu torpil rezaletine artık dur densin. Kurum içi atamalarda 20-30 bin puanla tercih edilen yerler mecburi hizmete açılıyor. Tabiki adrese teslim kadrolar. Herkes 5.6. bölgede mecburi hizmet yapmalı ve bu sayede süre düşürülmelidir. Ancak bu şekilde eşitlik sağlanır.
63
Cevapla
Kura
Siz buna KURA diyorsunuz ya ben çok gülüyorum.Evet Hakkari ile Muş için kura var ama Rize belli ki kişiye özel açılmış. Bakanlık bizim aklımızla dalga geçiyor.Bu örnekten devam edersek Hakkari ve Muş'a giden arkadaşlar mecburi hizmet bitince Rize vb. illere kurum içi atamada gidebilsek diyecek.Tabi boş kadro varsa ve senin puanın en az 20 bin ise.Yoksa ya çakıldın kaldın yada istifa.
64
Cevapla
Mecburi var
Bakanlığın gözünde Antalya, İstanbul, İzmir, Adana, Mersin, Rize...ile Hakkari, Şemdinli, Yüksekova, Şırnak, Cizre, Muş... aynı kategoride. Hepsi aynı ise neden 1 den 6 ya hizmet bölgeleri var. Mecburi hizmetin mantığı kimsenin tercih etmediği yerlere hekim yollamak değil mi? Diğerlerini açarsın kurum içi atamaya kim hak ediyorsa gider. Kurum içi atamada 20-30 bin puanla tercih edilen yeri mecburi hizmete açarsan bunun adı TORPİL dir.
63
Cevapla
Woody Harelson
Bu Kaçın kurası Arkadaşlar ?? Bilen Var Mı ? Listelerde İsmimi Niye Göremiyorum ??
16
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir