Medimagazin logo

Doçentlik başvurusu yapacak adaylara duyuru

ÜAK, doçentlik başvurusu yapacak adaylara yönelik duyuru yayımladı
Doçentlik başvurusu yapacak adaylara duyuru
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

DUYURU (09.08.2019)

Doçentlik Başvurusu Yapacak Adayların Öğrenim Bilgilerine İlişkin Duyuru

Doçentlik başvuruları e-devlet üzerinden TC Kimlik Numarası ve e-devlet şifresi ile kimlik doğrulaması yapılarak gerçekleştirilmekte, doçentlik başvurusu yapacak adayların Öğrenim Bilgileri de e-devlet üzerinden doğrulama yapılarak Doçentlik Bilgi Sistemine aktarılmaktadır.

Bu nedenle başvuru yapacak doçent adaylarının, başvuru tarihinden önce, lisans ve lisansüstü öğrenim bilgileri ile lisansüstü tez bilgilerini e-devlet üzerinden sorgulama yaparak kontrol etmeleri, e-devlet üzerinden sorgulama ile erişilemeyen bilgileri varsa ilgili kurumlar ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

e-devlet kapısı üzerinden öğrenim bilgilerinin kontrol edilebileceği sorgulama hizmetlerinin belirtildiği yardım kılavuzu ekte verilmiştir.

Doçent adaylarına duyurulur.

ÜNİVERSİTELERARASI KURUL BAŞKANLIĞI

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

docentlik basvurulari
docentlik basvurusu
docentlik bilgi sistemi
docent adaylari
Yorum (2)
AS
Bu doçentlik işinden hiç bir şey anlamadım. Sözlü sınav kalkacak dendi, üniversiteler arası kurulu, bundan evvelki doçentlerin görmediği kadar zorlu bir puanlama ile eser inceleme ile doçentlik onayı verdi, üniversiteler doçent alımında sözlü sınav şartı koydu. Gaziantep üniversitesi 2 defa üst üste aynı branşları tekrarlayıcı şekilde doçent alacağım diye duyurdu, doçentler sözlü sınav korkusundan başvurmadı bile. Bu mülakat belası, senin adamın, benim adamın, sana ancak ben doçentlik veririm, gerekirse ağzınla kuş tutsam sana doçentlik vermem anlayışı hiç değişmedi.
11
Cevapla
aydin sinal
en önemlisi iyi bir torpil bulun ,torpil yoksa paranizi ve zamanizi israf etmeyin
14
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir