Medimagazin logo

Alcon Deneyim Akademisi katılımcılar ile buluştu

Geçtiğimiz yıl “Alcon Göz Sağlığında Mükemmeliyetçilik Akademisi” adı altında 10. kez gerçekleşen eğitim toplantısı, bu yıl itibariyle artık yoluna “Alcon Deneyim Akademisi” olarak devam ediyor.
Alcon Deneyim Akademisi katılımcılar ile buluştu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Alcon, insanların daha iyi görmesine yardımcı olmak ve yaşam kalitesini artıran yenilikçi ürünler sunmak misyonuyla düzenlediği Alcon Deneyim Akademisi’ni, 23-24 Mart tarihlerinde Swissôtel Büyük Efes İzmir’de, alanında uzman ve asistan göz hekimlerinin katılımı ile gerçekleştirdi. Bu yıl ki akademide 26 konuşmacı hekim, bilimsel ve klinik tecrübelerini katılımcı göz hekimleri ile paylaştı.

Dünyada Alcon’un aktif olarak çalışmalarını sürdürdüğü 78 farklı ülkede de gerçekleştirilen eğitim toplantılarında göz sağlığı ile ilgili pek çok konu masaya yatırılıyor.

Zenginleşen içeriğiyle, iki gün süren Alcon Deneyim Akademisi’nde 12 farklı oturum ve 5 panel katılımcıların yoğun ilgisiyle geçekleştirildi. Katılımcı göz hekimlerinin bilimsel eğitim ihtiyaçları doğrultusunda her yıl konuları güncellenen etkinlikte bugüne kadar toplam 1300’ün üzerinde göz hekimi; konuşmacı, panelist ve katılımcı olarak yer aldı.

İlk gün; Temel kontakt lens bilgisi, Kornea ve oküler yüzey, Keratokonus hastalarında kontakt lens tedavisi, Kontakt lens hastası ile iletişimin önemi gibi eğitimlerin yanı sıra “Kontakt Lens Uygulamaları” adlı oturum büyük ilgi gördü.

İkinci gün ise bilimsel programda; Kontakt lenste olmazsa olmazlar nelerdir?, Kontakt lenste klinik çalışmalar ve Gelecekte kontakt lensler adlı oturumlar ile “Kontakt Lens Ürün Yelpazesine Klinisyen Yaklaşımı” adlı panel gerçekleştirildi.

Alcon Türkiye Vision Care İş Birimi Direktörü Dr. Gökhan Güngör Alcon Deneyim Akademisi’yle ilgili gerçekleştirdiği konuşmasında; “Alcon Türkiye Vision Care ekibi olarak 2009 yılından bu yana akademiyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl da her yıl olduğu gibi; göz hekimlerimizin yumuşak kontakt lens ve bakımı ile ilgili mesleki gelişimlerine en güncel klinik bilgilerle katkıda bulunduk ve hastaların göz sağlığı ile yaşam kalitelerinin artırılması için en uygun çözümleri göz hekimlerimiz ile paylaştık. Akademide bize destek olan 26 konuşmacı hekimlerimiz ile bilimsel ve klinik tecrübelerini bizlerle paylaşan tüm katılımcı göz hekimlerimize buradan teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Sertifikalarını, konuşmacı hekimlerden özel olarak alan katılımcılar, Alcon Deneyim Akademisi’nin Türkiye’de kontakt lensin sağlıklı kullanımına yönelik çalışmalara öncülük ettiğini vurgulayarak, her yıl gerçekleşen iki günlük bu eğitimlerin önce kendileri, sonra hastaları için çok faydalı olduğunu belirtti.

göz sağlığı
alcon
gökhan güngör
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir