Medimagazin logo

Bristol-Myers Squibb Türkiye’de üst düzey iki atama

Bristol-Myers Squibb Türkiye’de şubat ayından bu yana geçici olarak Medikal Liderlik görevini yürüten Uzm. Dr. Devrim Emel Alıcı Medikal Direktörlük görevine getirilirken Ruhsatlandırma Müdürü olarak görev yapan Ecz. Bilge Bıyık Yanardağoğlu ise Kıdemli Ruhsatlandırma Müdürü pozisyonuna atandı
Bristol-Myers Squibb Türkiye’de üst düzey iki atama
Bilge Bıyık
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İmmüno-onkolojik tedavilerin ülkemize kazandırılmasında öncü bir rol üstlenen, yenilikçi ilaçları keşfetmeyi, geliştirmeyi ve sunmayı misyon edinen Bristol-Myers Squibb (BMS), çalışanlarının kariyer gelişimine katkı sağlayacak atamalar gerçekleştiriyor. Son olarak geçici Medikal Direktörü olan Uzm. Dr. Devrim Emel Alıcı ve Ruhsatlandırma Müdürü olan Ecz. Bilge Bıyık Yanardağoğlu yeni pozisyonlarına atanarak çalışmaya devam edecek.

Uzm. Dr. Devrim Emel Alıcı

2018 yılında Bristol-Myers Squibb Türkiye’de onkolojiden sorumlu Kıdemli Medikal Müdür olarak göreve başlayan ve Şubat 2019’dan bu yana Geçici Medikal Direktörlük görevini yürüten Uzm. Dr. Devrim Emel Alıcı, 1 Eylül 2019 itibariyle BMS Türkiye Medikal Direktörü olarak çalışmaya devam edecek.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra eğitimine Heybeliada daha sonra Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam eden Uzm. Dr. Devrim Emel Alıcı, ilk görevini Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak Mardin Devlet Hastanesi’nde yaptı. 2006- 2008 yılları arasında GSK’da Medikal Müdürlük yapan Dr. Alıcı, daha sonra Pfizer’de farklı görevlerde hizmet verdi. Uzm. Dr. Devrim Emel Alıcı, şubat ayından bu yana BMS Türkiye Geçici Medikal Direktörlük görevini yürütüyordu.

Ecz. Bilge Bıyık Yanardağoğlu

2011 yılında Bristol-Myers Squibb Türkiye kadrosuna Ruhsatlandırma Kıdemli Uzmanı olarak katılan Ecz. Bilge Bıyık Yanardağoğlu, gösterdiği başarı sayesinde 2014 yılında görevine Ruhsatlandırma Müdürü olarak devam etti. İstanbul Üniversitesi Eczacılık fakültesinden mezun olan Yanardağoğlu, 1 Eylül 2019 itibariyle Bristol-Myers Squibb Türkiye’de görevine Kıdemli Ruhsatlandırma Müdürü pozisyonunda devam edecek.
Ecz. Bilge Bıyık Yanardağoğlu, Bristol-Myers Squibb Türkiye’ye katılmadan önce Pfizer Türkiye’de Medikal Danışman ve Ruhsatlandırma Uzmanı olarak görev yaptı.

bristol-myers squibb
Yorum (1)
Hasan Akdemir
Bu haberlerin burada yayınlanma nedeni nedir ? Gerçek manada soruyorum; reklam kısıtlamasını atlama desek , ilaç ismi yok. Kişilere itibar desek, firmadan gelen bir statü var. İlaç ve Tıbbi cihaz kurumunda yönetim değişikliği olduğunda da yayınlanıyor mu ? Anlayan varsa bir zahmet burada özetleyebilir mi ?
5
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir