Medimagazin logo

Mustafa Nevzat dünyanın öncü ilaç fuarı CPhI'a katıldı

Türk ilaç endüstrisinin gelişiminde 92 yıldır öncü rol üstlenen Mustafa Nevzat, dünyanın lider ilaç fuarı olarak kabul edilen CPhI’ın bölgesel olarak bu sene ikincisini düzenlediği CPhI İstanbul’a katıldı. 3-5 Haziran 2015 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde 200 firma ve 4 binden fazla sağlık profesyonelini ağırlayan CPhI Istanbul’da Mustafa Nevzat, alanının en yenilikçi ürünlerini sergiledi.
Mustafa Nevzat dünyanın öncü ilaç fuarı CPhI'a katıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Büyüyen ekonomisinin yanı sıra iki kıtayı birleştiren tek ülke olarak sağladığı stratejik konumuyla sağlık ve ilaç sektörü için önemli bir nokta haline gelen Türkiye, 3-5 Haziran 2015 tarihlerinde ilaç dünyasının lider markalarını ağırladı. İstanbul Kongre Merkezi’nde 200 firma ve 4 binden fazla sağlık profesyonelinin bir araya geldiği CPhI İstanbul’da, ilaç endüstrisi alanındaki yeniliklerini Türkiye ve bölge ülkelerde her geçen gün daha geniş bir alana taşıyan Mustafa Nevzat da yer aldı.

Mustafa Nevzat, üç gün süren bu buluşmada, gelişen teknolojiyle ilaç sektöründe ortaya çıkan farklı ihtiyaçlara yönelik sunduğu yenilikçi yaklaşımlarla Avrupa, Kuzey Amerika, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Rusya, Türki Cumhuriyetler ve Balkan bölgeleri ile hayata geçirdiği projeleri katılımcılarla paylaştı.

Yerli ilaç üreticilerini, küresel hammadde, makine, ambalajlama çözümleri ve kontrat hizmetleri tedarikçileri ile bir araya getiren fuar, aynı zamanda kendi piyasalarına fiyat avantajlı ilaçları sunmak isteyen çok sayıda bölgesel ziyaretçiye tedarikçi ve üretim iş ortağı bulma fırsatı da sundu.

Sektördeki yenilikler ve hasta beklentileri doğrultusunda Mustafa Nevzat’ın yol haritasını belirleme konusunda CPhI İstanbul Fuarı’nın yeni ufuklar açtığını belirten Amgen ve Mustafa Nevzat Türkiye Genel Müdürü Alper Üreten sözlerine şöyle devam etti; “Bugün gelinen noktada Türkiye, üretim standartları, teknolojisi ve kurulu kapasitesi ile gelişmiş bir ilaç endüstrisine sahip. Bu endüstrideki öncü kimliğimizle katıldığımız CPhl İstanbul Fuarı’nı, ihracat satışlarımızın 50 milyon doları aşmasını hedeflediğimiz bu dönemde oldukça önemsiyoruz. İlişkilerimizi geliştirme ve yeni iş fırsatları keşfetme imkanı bulduğumuz fuar, en güncel ve en yeni teknolojiye sahip çözüm önerilerimizi sunduğumuz önemli bir mecra oldu“

Son yıllarda ilaç sektöründe özel üretim gerektiren ve dünyada az sayıda firmanın faaliyet gösterdiği bir alan olan biyoteknolojide önemli çalışmaları hayata geçiren Mustafa Nevzat, ihracat yaptığı ülke sayısını artırarak bölgesel liderliği hedefliyor.

mustafa nevzat
cphi
ilaç fuarı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir