Medimagazin logo

Berko İlaç, yeni grubuyla ve istihdamla ekonomiye katkı sağlıyor

800’e yakın çalışanı ve dünya standartlarında 3 fazdan oluşan 21 bin metrekarelik üretim tesisiyle sağlıklı yarınlar için üreten Berko İlaç, yeni bir grup kurdu ve kadrolarını büyüttü
Berko İlaç, yeni grubuyla ve istihdamla ekonomiye katkı sağlıyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık için çalışmaya ve üretmeye devam eden Berko İlaç, dâhiliye branşına özel yeni bir grup kurdu ve saha kadrolarını büyüttü. Kariyer olanaklarıyla tercih edilen bir firma olan Berko İlaç, yeni grubunun kurulmasıyla yüz kişiye yakın personel alımı gerçekleştirdi ve firma içi atamalarıyla organizasyon yapısını genişletti. Bu süreçte ağırlıklı olarak tecrübeli tıbbi tanıtım temsilcisi, bölge müdürü ve ürün müdürü işe alımı yapıldı. Berko İlaç’ın 2020 hedefi ise Üretim Tesislerine ve merkez kadrolarına personel alımına ve istihdama devam etmek.

2019 yılı Berko İlaç’ın fabrika yatırımlarıyla, Ar-Ge merkeziyle, yeni ürünleriyle, ihracat atılımlarıyla, cirosuyla ve yeni çalışanlarıyla büyüdüğü bir yıl oldu. Berko İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Berat Beran, “2019 yılı her alanda büyümeye devam ettiğimiz bir yıl oldu. Özellikle dâhiliye branşında kurmuş olduğumuz yeni grubumuz ve yüz kişiye yakın sağlamış olduğumuz istihdamla ülke ekonomisine ve Türk tıbbına katkı sağladığımız için gururluyuz.” şeklinde açıklamada bulundu.

Berko İlaç, yakın zamanda Balkanlar’da stratejik bir ortaklığın ilk adımlarını attı ve Arnavutluk kökenli Fufarma ile sözleşme imzaladı. Balkanlar’da hayata geçirilen bu yeni ortaklıkla Berko İlaç, ihracat çalışmalarını daha da güçlendirmeyi ve Türkiye’ye gelir sağlayacak ortak bir yapı kurmayı hedefliyor.

berko ilac
ecz. berat beran
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir