Medimagazin logo

Sağlık müdürü, mobil aile hekimlerini görevlendirmediği için darp edildi!

ISPARTA'nın Şarkikaraağaç İlçe Sağlık Müdürü Doktor Deniz Karasu, Çiçekpınar Belde Belediye Başkanı Memiş Kaynak'a yaptığı ziyaretin ardından yolunu kesip, merkeze alınan 3 aile hekiminin yeniden beldede görevlendirilmesini isteyen grup tarafından darbedildi. Yaralanan Karasu, tedaviye alındı.
Sağlık müdürü, mobil aile hekimlerini görevlendirmediği için darp edildi!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ISPARTA-Darp olayı, bugün saat 10.30 sıralarında Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Çiçekpınar beldesinde meydana geldi.

Çiçekpınar Belediye Başkanı Memiş Kaynak'ı ziyaret eden İlçe Sağlık Müdürü Doktor Deniz Karasu, belediye binası çıkışında bir grup tarafından durduruldu. İddiaya göre, beldede görevli 3 aile hekiminin merkeze çekildiğini belirten grup, doktorların yeniden görevlendirilmesini istedi. Çıkan tartışmada Karasu, grubun saldırısına uğradı. Yere düşen ve belinde incinme meydana gelen Karasu, hastaneye götürülerek tedaviye alındı.

'ASLA TASVİP ETMİYORUZ'

Çiçekpınar Belediye Başkanı Memiş Kaynak, "Bugün saat 10.30 sularında belediyemiz çıkışında İlçe Sağlık Müdürümüz Sayın Doktor Deniz Karasu'ya, vatandaşlarımız beldemizde görevli mobil uygulama yapan 3 aile hekiminin neden çekildiğini sordu. Bunun üzerine vatandaşlarla arbede yaşandı. Gelişen olaylardan büyük üzüntü duyduğumuzu ve tasvip etmediğimizi belirtiriz. Yaşanan olayda belediye başkanlığımızın hiçbir alakası yoktur" dedi.

deniz karasu
Yorum (6)
Port
Müdür yetkim var siz karisamazsiniz.dediyse halk kızmıştır.
14
Cevapla
Devlet
Devletin Müdürü zorbalıkla tehdit ediliyor. Tehdit darp edilen DEVLETTİR! Gereken en sert şekilde yapılmalı. Medimagazin yorumumu yayınla !
36
Cevapla
Düttürü Dünya
Hemen makrobokolog atayın siz de. Yurttaşlar haklı.
19
Cevapla
duyarlı vatandaş
olayın aslı şudur... oraya 0 nüfusa hekim atandı yaklaşık 1 yıl önce. mobil olarak da 2 hekim görev yapıyordu. bu süre içinde mobil görevlendirme iptal edilmedi, gelmeye devam ettiler. uzun zaman sonra iptal edilince halk tepkisini gösterdi. en başından olması gereken yeni olduğu için bu üzüntü verici olay meydana geldi.
7
Cevapla
Eşkiyaya
Yol kesip adam , hele resmi bir görevliyi dövmenin hiçbir haklı gerekçesi olamaz. İsterse dibine kadar haklı olsun,farketmez.. Dağbaşı mı burası ? Bu zihniyetin pestilini çıkarıncaya kadar bu işler düzelmez. Devletin otoritesi ve saygınlığı açısından çok önemli ve gerekli...
7
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir