Medimagazin logo

Hemşire 4 kişiyi öldürdüğünü itiraf etti

Belçika'daki bir huzurevinde çalışan başhemşire, dört yaşlıyı aşırı dozda ensülinle öldürdüğünü itiraf etti. Hemşire, beşinci kişinin ölümünden de sorumlu tutuluyor
Hemşire 4 kişiyi öldürdüğünü itiraf etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Belçika’daki bir huzurevinde çalışan başhemşire, dört yaşlıyı aşırı dozda ensülinle öldürdüğünü itiraf etti. Hemşire, beşinci kişinin ölümünden de sorumlu tutuluyor.

Belçika’nın küçük ve sakin Ghent kenti, huzurevindeki seri cinayetlerle sarsıldı. Huzurevinde yaşları 83 ile 96 arasında değişen 4 kişi, önemli bir sağlık sorunları olmamasına rağmen peş peşe öldü. Ölümler şüpheli görüldü ve savcılık soruşturma açtı. Soruşturma sonucu, huzurevinde görevli başemşire, cinayet zanlısı olarak tutuklandı. Adı açıklanmayan hemşirenin beşinci cinayetle de suçlanıyor.

Ensülin enjekte etmiş

Huzurevinde, geçtiğimiz ağustos ayında yaşlı 5 kişi, aşırı dozda ensülin yüzünden ölmüştü. Olay, geçen salı günü, şeker hastası olmayan bir yaşlının odasında ensüline rastlanmasının ardından doktorun polise haber vermesi üzerine ortaya çıktı. Geçen yıl ekim ayından bu yana huzurevinde çalışan ve yaptıklarını tek tek itiraf eden hemşirenin, neden bu cinayetleri işlediği ise henüz aydınlanmadı.

Hürriyet

hemşire
4
kişiyi
öldürdüğünü
itiraf
etti
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir