Medimagazin logo

"Gizli buzlanma" genç doktorun hayatına mal oldu

Tekirdağ'da işe gitmek isteyen genç doktor, gizli buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybedince takla atan araçtan fırlayarak hayatını kaybetti
"Gizli buzlanma" genç doktorun hayatına mal oldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'da işe gitmek isteyen genç doktor, gizli buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybedince takla atan araçtan fırlayarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, son 2 yıldır Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) elektrik santralinde doktor olarak görev yapan 35 yaşındaki Müştak Tanrıkulu (35), sabah saatlerinde işe gitmek için 34 EJ 1553 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesine yakın Yeniçiftlik beldesinde gizli buzlanmayı fark edemeyen genç doktor, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobili ile yol dışına takla atan Dr. Tanrıkulu, aracın sağ camından fırlayarak olay yerinde hayatını kaybetti. Bir dönem Tekirdağ'da İl Sağlık Müdür Yardımcılığı ile 112 Acil Servis Şube Başkanlığı yaptığı öğrenilen Dr. Müştak Tanrıkulu'nun sürekli emniyet kemeri taktığı ancak kaza anında emniyet kemerinin takılı olmadığı için sağ camdan fırladığı bildirildi.

Meydana gelen kaza sonrası hayatını kaybeden genç doktor için Orta Camii'de ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına, Tanrıkulu'nun İl Sağlık Müdürlüğü'nde ve 112 Acil Servis'te görevli arkadaşları ile yakınları katıldı. Oldukça bitkin olduğu gözlenen Dr. Tanrıkulu'nun annesi Kadriye Tanrıkulu, cenaze törenine yakınlarının yardımı ile katılabildi. Dr. Müştak Tanrıkulu'nun cenazesi daha sonra Tekirdağ Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kendi gibi doktor olan Nursen Tanrıkulu ile evli olan genç doktor, 4 yaşında ikiz kız çocuğu babasıydı.

"gizli
buzlanma"
genç
doktorun
hayatına
mal
oldu
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir