Medimagazin logo

Adli Tıp ve Adli Bilimler kitabı yayımlandı

Adli bilimler ve adli tıp alanında temel textbook gereksinimi gerekçesiyle Prof.Dr. Halis Dokgöz editörlüğünde Adli Tıp ve Adli Bilimler kitabı yayımlandı
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Adli Tıp ve Adli Bilimler kitabı yayımlandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN- Adli Tıp ve Adli Bilimler kitabının yaklaşık iki yıl önce güncel ve temel bir kaynak eser olarak hem bu alanlara hem de başta hukuk ve medya olmak üzere diğer disiplinlere yönelik olarak yola çıktığını söyleyen Prof. Dr. Dokgöz  “Alanın çerçevesini kuşkusuz hukuk çizmektedir, ancak hukuksal normlar, sadece yerel değil evrensel hukuksal normlar ve tıbbi etik değerlere uygunluk göstermek ve bilimsel gelişmelere de koşut olmak durumundadır.” dedi.

Kitabın tıp fakültesi öğrencileri, adli tıp asistanları, adli tıp uzmanları, adli bilimlerin farklı alanlarında lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine katkı sağlayacağı görüşünde olan Prof. Dr. Dokgöz  “Tıp, hukuk, psikoloji, diş hekimliği, kriminoloji, sosyal hizmet, antropoloji gibi çok çeşitli adli bilimler alanında çalışanlara en son güncel literatür bilgileri yanında yeni perspektifler de kazandıracağı kanısındayım. “ dedi.

Prof. Dr. Dokgöz, kitabın oluşumunda katkıları olan bölüm yazarı akademisyenlere, meslektaşlarına, asistanlarına, öğrencilerine ve destek ve sabırları için Akademisyen Yayınevi sahibi Yasin Dilmen’e teşekkür etti.

adli tıp
halis dokgöz
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir