Medimagazin logo

Döner sermayesini düzgün ödeyen müdüre plaket

Türk Sağlık-Sen Sendikası Adana Şubesi tarafından döner sermaye paralarının düzenli ödenmesi nedeniyle Sağlık Müdürü Dr. Serdar Mercan ile Müdür Yardımcıları Dr. Mehmet Özsöyler ve Dr. Ahmet Özer'e birer plaket verdi
Döner sermayesini düzgün ödeyen müdüre plaket
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Türk Sağlık-Sen Sendikası Adana Şubesi tarafından döner sermaye paralarının düzenli ödenmesi nedeniyle Sağlık Müdürü Dr. Serdar Mercan ile Müdür Yardımcıları Dr. Mehmet Özsöyler ve Dr. Ahmet Özer'e birer plaket verdi.


Sağlık Müdürü Dr. Serdar Mercan'ın Ankara'da görevde olması nedeniyle Vekili Dr. Çağlar Çatak'ı makamında ziyaret eden Türk Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Ethem Tunç ve sendika yöneticileri sağlıkla ilgili görüşmelerde bulundu.

Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Ethem Tunç, döner sermaye uygulamasının başladığı yıllarda aksaklıklar nedeniyle çalışanlarla bir dizi eylemler gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, "Döner sermaye ödemelerinde geçmişte büyük sıkıntılar yaşadık. Bu nedenle İl Sağlık Müdürlüğü başta olmak üzere bir çok hastanede eylem gerçekleştirdik. Ancak bugün gelinen noktada görüyoruz ki, tüm aksaklıklar giderildi. Çalışanlara döner sermaye katkı payları düzenli yapılıyor. Biz sendika yönetimi olarak yapılan olumlu çalışmaları her zaman destekledik. Bu nedenle de İl Sağlık Müdürümüz Dr. Serdar Mercan başta olmak üzere ilgili Müdür Yardımcıları Dr. Mehmet Özsöyler ve Dr. Ahmet Özer'in büyük katkıları oldu. Kendilerine tüm çalışanlar adına teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Sağlık Müdür Vekili Dr. Çağlar Çatak, Türk Sağlık-Sen Başkanı Ethem Tunç'tan aldığı teşekkür plaketini Sağlık Müdürü Dr. Serdar Mercan'a sunmaktan mutluluk duyacağını söyledi.

Tunç, daha sonra İl Sağlık Müdür Yardımcıları Dr. Mehmet Özsöyler ile Dr. Ahmet Özer'e de birer teşekkür plaketi verdi.

İHA
döner
sermayesini
düzgün
ödeyen
müdüre
plaket
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir