Medimagazin logo

Muğla'da cihaz var doktor yok

Muğla'nın Yatağan İlçe Devlet Hastanesi'nde atıl vaziyette bulunan fako cihazı tepkilere neden oldu
Muğla'da cihaz var doktor yok
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Muğla'nın Yatağan İlçe Devlet Hastanesi'nde atıl vaziyette bulunan fako cihazı tepkilere neden oldu.


Yatağan İlçe Devlet Hastanesi'ne geçen yıl hibe edilen fako cihazı, doktor yokluğu nedeniyle atıl vaziyette duruyor.


Yaklaşık 1 yıldır kullanılmayan cihaz, 20 bin nüfuslu Yatağan'da ameliyat cihazı olmasına rağmen doktor tayinleri gerçekleştirilmediği için Muğla'ya giden vatandaşların tepkisini çekiyor.

Vatandaşlar eczacı Mehmet Şahin tarafından hastaneye hibe edilen fako cihazının hastanede tekrar faaliyete girmesi için boş kadroların doldurulması istedi.
Yatağanlı eczacı Mehmet Şahin, "Geçen yıl devlet hastanesine fako cihazı alınması için teklif getirildi. Cihazı alarak hastaneye teslim ettim; ancak tayini çıkan doktorların yerine uzun zamandır başka doktor ataması olmadığından hastanede ameliyatlar yapılamıyor. Cihaz şu anda boş duruyor. Bu da beni üzüyor" dedi.

Yatağan Devlet Hastanesi'nde boş bulunan göz, KBB ve anestezi doktor kadrolarının da kapatıldığı ve hastaneye bu yıl içerisinde doktor atamasının yapılamayacağı açıklandı.


İHA
muğla'da
cihaz
var
doktor
yok
Yorum (3)
cihan s.
değerli hocam haklısın tüm maddeler iyi kaliteli bir doktorun sahip olması ve uygulaması gereken maddeler ama kaçını hayata geçirebiliyoruz.Ya da hayata geçirmek için mesleki kuruluşumuz TTB ne yönde çalışma yapıyor.Bence sayılan maddelere bakınca 5 yıl önceden gerideyiz 5 yıl sonra bugünden iyi olacağımızı söylemek te güç sizce ?
1
Cevapla
dr.murat
işin güzel tarafı sağlık bakanlığı bize zorla hasta baktırabilir evet ama hastaya zorla iyi baktırtamaz.Günde 100 ve üstü hasta bakıyorum nasılmı sadece uzaktan bakıyorum.Vatandaş iyi hizmeti haketmiyor kardeşim benimde kimseye bu şartlar devam ettikçe hizmet etmeye niyetim yok gerisini vatandaş düşünsün....
0
Cevapla
selman
valla ben günde 50 hasta bakıyorum. hiçbiride iyileşmiyor.banane.doktorluk memurluktur.olursa olur, olmazsa olmaz.kasmaya gerek yok
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir