Medimagazin logo

İhtiyacı olana ücretsiz estetik

Ordu Valiliği ve Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) işbirliğiyle yüz, el ve ayaklarında sorun bulunan ihtiyaç sahibi 88 kişiye, ücretsiz estetik ameliyat yapılacak.
İhtiyacı olana ücretsiz estetik
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Ordu Valiliği ve Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) işbirliğiyle yüz, el ve ayaklarında sorun bulunan ihtiyaç sahibi 88 kişiye, ücretsiz estetik ameliyat yapılacak.

Operasyonlar, ÇÜ Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüksiyon Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Metin Yavuz başkanlığındaki ekip tarafından gerçekleştirilecek. Operasyonlar için 222 kişi başvurdu.

Hürriyet
i̇htiyacı
olana
ücretsiz
estetik
Yorum (4)
Dr.Cevdett
Toplum neyse idarecilerde odur Başar hoca.''Emaneti ehline veriniz'' prensibi maalesef kağıt üzerinde kaldı.Şimdi çeşitli yerlere idareci atanırken üst makamın sözünden çıkmayacak yapıda olması, aranan ilk özellik.Birileri bir yere idareci yapılırken aynı anda istifa dilekçeside alınıyor ki ilerde zorluk çıkmasın. İlahi kitabımızda ''onların işleri istişare iledir'' der fakat onu örnek aldığını söyleyenler kimseye danışma,z kendi yaptığını doğru görür.Yani sistem hep aynı değişen sadece insanlar.
0
Cevapla
cemal
kapasiteli insanlarda üniversitelere başvurmuyor be hocam.yrd doça 2500 tl maaş veriyorlar.kim gelir üniversitelere.adamlarda ne yapsın.
0
Cevapla
ali alper
Başar hocam bence ülkemizdeki demokrasiyi anlatmışsınız. Şu an sağlık politikası bile bu yönde. Saçma sapan bir hasta hakları doktor haksızlıkları sistemi de bunun eseridir. Sosyal sağlık sigortasına bağlı onca potansiyel oy varken , ZAVALLI doktorların topu topu kaç oyu varki???
0
Cevapla
unal sert
Sayın B.CANDEr e öncelikle bizim de yıllardır dile getirip her ortamda söyleyip yazdığımız konuyu gündeme getirdiği için teşekkürederim.Ama ne yazık ilgilenip yanlışları düzeltmesi gereken kişiler bu yazıları okumaz, görmez duymaz. sayın gençmeslektaşım bilmez.Sayın rahmetliProf. Dr.İhsan Doğramacı israrla üniversitede seçim olmamalı tezinisavundu. Yanlışları ortaya koydu ve başarmayınca istifa etti. Yıllardır üniversiteler bu yanlışın acısını çekiyor ve her gelen iktidar bu garabet sistemi muhalefette eleştirirken iktidarda savunacak. Şöyle 1982 den sonra bir bakalım bu sözüm ona demokraside var denilen seçim sistemiüniversitelerden ne götürdü; 1- Korkunç derecede batı üniversitelerinde kadro patlaması, dur durak bilmeden her dönemde artıyor. 2- Başarılamayan TAM GÜN çalışma sistemsizliği 3- İlim adamıdeğil,filim adamıyım diyenlerin üst düzeylere getirldiği 'demokratik seçim!' 4- Bilim den uzakaşıp klikleşen, MOBBİNG uygulamalarının en uç safhaya ulaştığı üniversiteler 5- Yeteneksiz ve gölgesi büyük çapı küçük insanlrın narsis duygularına esir olan üniversite 6- Suç işleyeni koruyan kanun,yönetmelikler ve yönetenler vs.. örnekler çok PEKİÇÖZÜM? 1- 657 VE 2547 SAYIL KANUN DEĞİŞTİRİLMELİ 2- KADROLAR REKABETE AÇILMALI VE DEVAMLI STATÜ KALDIRILMALI. 3- YÖNETİM KADROLARI İÇİN SOMUT KRİTERLER KONULMALI 4- YÖNETİCİ BİR DÖNEM VE EN FAZLA ÜÇ YIL İÇİN ATANMALI 5- FAKÜLTELERDEKİ EN KÜÇÜK BİRİM OLAN ANABİLİM DALI BAŞKANLIKLARINDAN DÜZENLEME BAŞLAMALI. 6- AD. BAŞKANLIKLARI STATÜ NE OLURSA OLSUN SIRAYLA YAPILMALI . 7- KURUL KARARLARI OLMADAN HİÇ BİR İŞ YAPILMAMALI
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir