Medimagazin logo

Muş Devlet Hastanesi Başhekimi istifa etti

Yaklaşık 1.5 yıldır Muş Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürüten Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Reşit Sönmez, geçtiğimiz Cuma günü istifa dilekçesini İl Sağlık Müdürlüğü'ne verdi
Muş Devlet Hastanesi Başhekimi istifa etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Yaklaşık 1.5 yıldır Muş Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürüten Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Reşit Sönmez, geçtiğimiz Cuma günü istifa dilekçesini İl Sağlık Müdürlüğü'ne verdi.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Operatör Dr. Reşit Sönmez, istifa etmesinde herhangi bir özel sebebin bulunmadığını ve hastalarına daha fazla zaman ayırabilmek için istifa ettiğini belirtti. Görev yaptığı süre içerisinde vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilmek için bütün çaba ve gayretini sarf ettiğini kaydeden Reşit Sönmez, "Vicdanen çok rahatım. Çünkü gerçekten en iyi şekilde görevimi yaptığıma eminim" diye konuştu.


Muş Devlet Hastanesi'nde genel cerrahi uzmanı olarak görevini yürüteceğini kaydeden Reşit Sönmez'den boşalan başhekimlik görevini, Dr. Sami Doğan vekaleten yürütüyor.

İHA
muş
devlet
hastanesi
başhekimi
istifa
etti
Yorum (1)
TD
Dr. Cem Bey çok güzel yazmış. Ancak yazdıkları genellikle bilinen ve söylenen şeyler. Bence trafik kazalarında asıl sorun 70 yıllık cumhuriyet tarihi süresince halen ülkenin sağlıklı bir ulaşım politikasının oluşturulamamış olması. Oldukça büyük bir coğrafyaya sahip bu topraklarda hızlı tren daha emekleme aşamasında. Evet uçakla ulaşım bir miktar yaygınlaştı. Ancak deniz yolu da neredeyse yok gibi. Halen ulaşım ağırlıklı olarak en güvensiz olan karayolu üzerinde. Öyle ki, at arabasından kamyonundan tutun da son model otomobil de aynı yolu kullanıyor. Böyle bir durumda istediğiniz önlemi alın. Sağlıklı ulaşım politikalarınızı geliştirmedikçe ve hızlı treni, denizyolunu yaygınlaştırmadıkça bu trafik kazalarını önleyemezsiniz. Zaten aksi bir durum da fizik kuralları ile bağdaşmaz. Saygılarımla.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir