Medimagazin logo

SSK Sağlık İşleri'nden hastanelere fatura uyarısı

Zonguldak SSK Sağlık İşleri Müdür Vekili Ahmet Bayram, sözleşmeli hastane ve diyaliz merkezlerini uyararak, hatalı faturalar nedeniyle kesinti yapıldığını söyledi
SSK Sağlık İşleri'nden hastanelere fatura uyarısı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Zonguldak SSK Sağlık İşleri Müdür Vekili Ahmet Bayram, sözleşmeli hastane ve diyaliz merkezlerini uyararak, hatalı faturalar nedeniyle kesinti yapıldığını söyledi.

Bayram, hatalı ve eksik faturaların gelmeye devam etmesi halinde ise gerekli hukuksal işlemlerin başlatılacağını vurguladı.


SSK Sağlık İşleri Müdür Vekili Ahmet Bayram, yaptığı açıklamada, Zonguldak'ta bulunan sözleşmeli sağlık tesisleri ve Tıp Fakültesi'nden Ağustos ayında 2 trilyon 965 milyar liralık fatura geldiğini ve bunlardan eksik, hatalı olduğu tespit edilen faturaların 369 milyar 694 milyon liralık kesintiye uğradığını söyledi.


Faturaların büyük bir titizlikle incelendiğini vurgulayan Bayram, "Ağustos ayı incelemeleri sonucunda 2.5 trilyon liralık ödeme emri verilmiş olup, 369 milyar liralık kesinti yapılmıştır. Bu faturalarda bulunan hatalar ve kesinti sebepleri belgeleri ile birlikte yetkililere bildirilmiş olup, bundan sonraki faturalarda tespit edilen kasıtlı hatalardan dolayı cezai müeyyideler uygulanacaktır" dedi.
İHA
ssk
sağlık
i̇şleri'nden
hastanelere
fatura
uyarısı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir