Medimagazin logo

Diş hekimini bıçakladığı öne sürülen zanlılar yakalandı

Ümraniye'de bir diş hekiminin boğazını keserek, genç hekimi 30 yerinden bıçakladıkları öne sürülen zanlılar, olaydan 1 gün sonra polis ekiplerince yakalandı
Diş hekimini bıçakladığı öne sürülen zanlılar yakalandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Ümraniye'de bir diş hekiminin boğazını keserek, genç hekimi 30 yerinden bıçakladıkları öne sürülen zanlılar, olaydan 1 gün sonra polis ekiplerince yakalandı.


Diş Hekimi Gülhanım Durmuş'u, ofisinde boğazını kestikten sonra 30 yerinden bıçaklayarak, Durmuş'un cep telefonunu ve içerisinde kredi kartları bulunan cüzdanını alıp kaçtığı öne sürülen zanlılar, olaydan 1 gün sonra Ümraniye Asayiş Ekipleri tarafından yakalandı. Polis tarafından sorgulanan E.O. (Erdem Oruç-20) ve T.S. (Tansel Sarıtaş-25) isimli zanlılar, 5 milyar liralık borçlarını ödemek için olayı gerçekleştirdiklerini itiraf etti.
Olayın ardından, Gülhanım Durmuş'un kısıtlı eşkal ve "Zanlılardan biri, annesi ile dişlerini yaptırmak için gelmişti" şeklindeki ifadesi üzerine harekete geçen Ümraniye Asayiş Büro Ekipleri, geniş çaplı araştırma başlattı. Şahısların, olay günü sitenin önünde bira içen şahıslar olabileceği ihtimalini değerlendiren Ümraniye Asayiş Büro Ekipleri, tahminlerinde yanılmadı. Söz konusu 2 zanlının Dudullu Mahallesi'nde ikamet ettiği belirlendi. Dün, belirlenen adreslere yapılan operasyonla 2 zanlı, evlerine yakın bir bölgede yakalanarak gözaltına alındı.
Zanlılar, sorgulanmak üzere Asayiş Büro Amirliği'ne götürülürken, zanlılara yardım ve gözcülük yaptığı tespit edilen ve soyadı belirlenemeyen Salih isimli kişinin de yakalanmasına çalışılıyor.
Zanlılar, polisteki ifadelerinde, olaydan bir süre önce gezmek için kiraladıkları otomobilleri ile kaza yapmaları nedeniyle yaklaşık 5 milyar lira borçları olduğunu, borçlarını ödemek için gasp yaptıklarını itiraf etti. Sorguları devam eden zanlılar ayrıca, olay günü giydikleri elbiseleri boş bir araziye atarak yaktıklarını da belirtti.
Zanlıların, sorgularının tamamlanmasının ardından Ümraniye Adliyesi'ne sevk edileceği öğrenildi.

İHA
diş
hekimini
bıçakladığı
öne
sürülen
zanlılar
yakalandı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir