Medimagazin logo

Hasta sayısı 12’ye yükseldi

Türkiye’de kuş gribine yakalandığı kesinleşenlerin sayısı 12’ye yükseldi. Hastalık şüphesiyle, yaklaşık 100 kişidense numune alındı. Yılbaşından bu yana tedavi gören Ali Hasan Koçyiğit ise taburcu oldu.
Hasta sayısı 12’ye yükseldi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Türkiye’de kuş gribine yakalandığı kesinleşenlerin sayısı 12’ye yükseldi. Hastalık şüphesiyle, yaklaşık 100 kişidense numune alındı. Yılbaşından bu yana tedavi gören Ali Hasan Koçyiğit ise taburcu oldu.

Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi Laboratuvarı’nda Türkiyenin çeşitli bölgelerinden gelen örnekler üzerinde yapılan incelemeler sonucunda 5 kişinin daha tahlilleri pozitif çıktı.

Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Turan Buzgan, Kastamonu, Çorum, Samsun ve Van’da 5 kişide daha kuş gribi virüsünün tespit edildiğini bildirdi. Buzgan, elde edilen sonuçlara göre vakaların 2’sinin Kastamonu, 1’inin Çorum, 1’inin Samsun, 1’inin de Van’da tespit edildiğini kaydetti.


NTV-MSNBC
hasta
sayısı
12&#8217
ye
yükseldi
Yorum (10)
fatma gencer
ben inönü ünv hemşirelik bölümü son sınıf öğrencisiyim ve almanya da tıp okumak istiyorum yada tusa girip temel bilimler derslerin birinde uzman olmak istiyorum bu konu da bana bilgi verir misiniz hangisi daha doğru karar olur. bunun için geniş bilgi almak istiyorum lütfen bana cevap yazarmısınız çünkü kararlı olup yabancı dil kursuna gidip iyi bir dil eğitimi alıp hazırlık yapmak istiyorum.
0
Cevapla
naz sarıtaş
MERHABALAR BEN AYDIN DEVLET HASTANESİ AMELİYATHANE SERVİSİNDE ÇALIŞIYORUM.AMELİYATHANE HEMŞİRELİĞİ İLE İLGİLİ SERTİFİKA PROGRAMINA KATILMAK İSTİYORUM.YAPMAM GEREKENLER NELERDİR VE 2012 YILI İÇİN HANGİ SÜREÇLERDE PROGRAM BAŞLATILACAKTIR?YAPACAĞINIZ HERHANGİ Bİ AÇIKLMA İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM..İYİ ÇALIŞMALAR
0
Cevapla
sevgi karakılıç
neden sadece lisans mezunlarına tanınıyor bu sertifika programı? ben 15 yıllık ameliyathane hemşiresiyim ön lisans mezunuyum ayrıca benim gibi tecrübeli ama lise mezunu bir sürü ameliyathane hemşiresi arkadaşımda var bunca yıldır çalışan ama lisans mezunu olamayan ya da olmayan insanlara yapılmış bir haksızlık değil mi sizce?ya da bu konuda da yapılmış çalışma var mı acaba?bilgi verirseniz çok sevinirim.
0
Cevapla
gürhan
ameliyathane hemşireligi sertifikası nezaman verilir ve ben nasıl haberdar olurum
0
Cevapla
ayseltopcu
19 yıldır ameliyathane de çalışmaktayım. sertifika alabilmek için hep bu kursun çıkmasını bekledim.ama ben önlisans mezunuyum ve sadece lisans mezunları katılabirmiş.çok üzüldüm.deneyim ve tecrübelerin de dikkate alınması gerekmezmiydi...bu durumla ilgilenirseniz çok sevinirim .benim pozisyonumda da birçok kişi var .saygılar
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir