Medimagazin logo

Sağlık çalışanları Mehmetçik’in yanında: Afrin'e gitmeye hazırız

Sağlık çalışanları, Zeytin Dalı Harekâtı’na tam destek için meydana indi…
Sağlık çalışanları Mehmetçik’in yanında: Afrin'e gitmeye hazırız
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık-Sen, Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekâtı’nda Mehmetçik’e tam destek vermek için meydana indi. Mehmetçiğin her zaman yanında olduklarını belirten Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, “Yarım milyon sağlık çalışanları olarak gerek sınırda, gerek sınır ötesinde gerekse Afrin’in tepesinde seve seve görev almaya hazırız” dedi.

Sağlık-Sen öncülüğünde 42 sivil toplum kuruluşu Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekâtı’nda Mehmetçik’e tam destek vermek için meydana indi. “Vatan sevgisi imandandır” temasıyla Ankara Abdi İpekçi Parkı’nda gerçekleşen mitingde konuşan Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, sağlık alanında mücadele veren 42 sivil toplum kuruluşu olarak Mehmetçiğe destek olmak için bir araya geldiklerini söyledi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI DAİMA SEFERDE
Memiş, sağlık çalışanlarının daima Mehmetçiğin yanında olduğunun altını çizerek, “Sağlık çalışanları tarih boyunca ne zaman ihtiyaç duyulsa daima seferde, daima cephede, daima ateş, kan ve barutun yanı başında oldu. Askerimizin, polisimizin, güvenlik güçlerimizin refiki oldu. Topraklarımızın dört bir yanı işgale uğrarken, Birinci Dünya Savaşı’nda, Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda hep cephenin içindeydi, kayıplar verdi, can verdi, canlar kurtardı” ifadelerini kullandı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINI TEMSİL ETMİYORSUNUZ
Türk Tabipleri Birliği’ne sert eleştirilerde bulunan Memiş, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Teröristler tarafından katledilen sivil vatandaşlarımız ve şehit edilen sağlık çalışanlarımız, askerlerimiz, polislerimiz için terör örgütünü hiç kınamadınız. Hastanelere PKK tarafından roket atılırken, ambulanslara kurşun sıkılırken, sağlık çalışanlarımız şehit edilirken sesinizi hiç çıkarmadınız da ülkemizi hedef alan PKK, PYD, YPG’li teröristlere karşı mücadele edildiği zaman mı bunu savaş gibi gösterip sözüm ona barış istiyorsunuz? Siz bu halinizle asla ama asla sağlık çalışanlarını, hekimleri temsil etmiyorsunuz. Siz terör örgütlerinin sözcülüğünü yapıyor ve onların taşeronluğuna soyunuyorsunuz. Ama ne yaparsanız yapın sadece hıyanet içinde olur da daha fazlasını beceremezsiniz. Bu vatanı işgal ettiremezsiniz.”

AFRİN’DE GÖREV YAPMAK İSTERİZ

Gerekiyorsa, hemen yarın arkamızda temsil ettiğimiz yarım milyon sağlık çalışanları olarak gerek sınırda, gerek sınır ötesinde gerekse Afrin’in tepesinde seve seve görev almaya, Mehmetçiklerimizin yanında olmaya hazırız” diye konuştu.

afrin
sağlık çalışanları
sağlık sen
Yorum (2)
MEMEDİM
siyaset konuşmak ülke meselelerine kayıtsız kalamamak,yanlışa karşı çıkmak bazanda işin dozunu kaçırarak hakarete varan siyasi bakışla karışık kin duygusu ile ileri derecede eleştirilerimiz oluyor adaletsizliklere kadrolaşmalara olan biten kaus kargaşaya sonuçta bizimde bu vatanda bir söz hakkımız var.Herşey biyana, niye böyle oldu neden oldu demeden VATAN İÇİN HEPİMİZ HAZIRIZ.içimizde tartışırız KAFİRE VATANSIZA DÜŞMANA KARŞI BİR OLURUZ.ALLAH YOLUNDA CİHADA HAZIRIZ.BİZDE GİDERİZ ASKERİMİZLE BERABER KİMSE BU MİLLETTEN ENDİŞE ETMESİN.Bu vatan bize emanet kıymetini bilmeliyiz.
2
Cevapla
Kenan C.
Meslektaşlarıma olan inancımı gün be gün kaybediyorum. Sen Hipokrat yemini et sonra kalk kafire karşı savaşa hazırım de. Üstüne de Sağlık-Sen gibi sarı bile olamayan sendikanın kuyruğuna takıl... Üzülüyorum, kızıyorum ve ümidimi yitiriyorum...
10
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir