Medimagazin logo

Diş Hekimliği Fakültesi mezuniyet töreni sürpriz evlilik teklifine sahne oldu

Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezuniyet töreni ilginç bir evlenme teklifine sahne oldu.
Kaynak: İHA
Diş Hekimliği Fakültesi mezuniyet töreni sürpriz evlilik teklifine sahne oldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezi Alaaddin Keykubat Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Diş Hekimliği Fakültesi mezuniyet töreninde geçtiğimiz yıl aynı fakülteden mezun olan Oğuzhan Çetin, kız arkadaşı Edanur Kurşun’a sahnede evlenme teklifinde bulundu. Genç kızın şaşkına döndüğü evlenme teklifi salondan büyük alkış aldı.

Sahneye gelerek töreni izleyenlere yönelik kısa bir konuşma yapan Çetin, daha sonra “Ablamın kardeşi, anne-babamın kızı, benim de eşim olur musun?” şeklinde teklifte bulundu. Dizlerinin üzerine çöken Çetin, cebindeki yüzüğü çıkararak kız arkadaşı Edanur Kurşun’a uzattı.

Teklif karşısında şoke olan ve elleri titreyen Kurşun, gözyaşlarına hâkim olamadı. Evlilik teklifine, mezuniyet törenini izlemek için gelen aileler ve genç çiftin arkadaşları alkış ve ıslıklarla destek verdi. Genç kızın evlilik teklifine büyük bir coşkuyla “Evet!” diyerek cevap verdi. 

cumhuriyet üniversitesi
diş hekimliği fakültesi
Yorum (7)
Dentist82
Eskiden mezuniyet törenlerinin bile ciddiyeti vardı diş hekimligi mezuniyet töreni evlilik teklifi yapılma yeri değildir orada rektör var dekan var artık herkes bir birine teklif etmek için yarışır al kız arkadaşını git bir mekan kapat gitar keman çağır yap teklifini bence mesleğin suyunu çıkardılar bu duruma çanak tutan hocalarında ellerinden öperim.
29
Cevapla
Ali
Çok ponçik diyecektim ama değil kusura bakmayın. Yapmacıklık taklit ve rezil olmak. Sözde romantizm. Yahu git başbaşa teklif et. Burada amaç toplumsal tabulara meydan okumak .... yarıştırmak :) Allah mutlu mesut etsin
11
Cevapla
Suna Sayan
Allah mesut etsin
2
Cevapla
m. murat
Bu özgüven patlamasıyla ve tabi hormonların da etkisiyle abartılı bir romantizme kaçılmış. Olasılıkla 10 yıl kadar sonra "yav, biz n'apmıştık" diyecektir damat adayı.
13
Cevapla
Kemal'in askeri
İzmir, İstanbul, Ankara hariç bütün illerdeki üniversiteleri kapatacaksın. Medeniyetin bir hattı olacak, orayı savunacaksın. Anadolu'ya da nitelikli liseler açacaksın.
13
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir