Medimagazin logo

Adana Şehir Hastanesindeki 'sıra gecesi' için soruşturma başlatıldı

ADANA Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık personeline yönelik öğle saatinde gerçekleştirilen 'sıra gecesi' eğlencesi görüntüleri tepki çekti. Adana Valiliği, eğlenceyle ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak: DHA
Adana Şehir Hastanesindeki 'sıra gecesi' için soruşturma başlatıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ADANA - Şehir Hastanesi'nin yemekhanesine getirilen özel ekip tarafından yere halı serilip, davullu müzik eşliğinde 'sıra gecesi' eğlencesi düzenlendi.

Dün öğle saatlerinde gerçekleştirilen sıra gecesinde görevli sağlık personeli müzik eşliğinde oynarken, çalışan diğer personelin de yemek yemesi dikkat çekti.

Bazı kişilerin sosyal medyada paylaştığı görüntülerle ortaya çıkan eğlenceyle ilgili Adana Valiliği soruşturma başlattı.

Öte yandan CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Adana Şehir Hastanesi'nde öğle saatinde gerçekleşen eğlenceyi ,TBMM gündemine de taşıdı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

adana şehir hastanesi
Yorum (7)
Mehmet Adam
DİKKAT BU BİR ZAYTUNG HABERİDİR. Adana Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı, personelin moral ve motivasyonunu arttırmak için Adana Asri Mezarlığı'nda Urfa Gecesi düzenlediler.
21
Cevapla
Şehirde Bir
BURSA ŞEHİR HASTANESİ ( yılda 15-20 gün kullanılacak stad şehrin merkezinde ama hastane şehrin dışında) ne baksınlar birde. Binlerce çalışanın olduğu hastanede kreş yok ama tamda çocuk polikliğinin karşısında devasa paralı çocuk oyun alanı şekerlemeci oyuncakçı vs. Zaten hastaneyemi girdiniz alışveriş merkezimi şaşırıyorsunuz. Bay bayan kuaför, kuru temizlemeci, market, parfümeri, telefoncu, turizm acentası kısaca ne ararsan var. Hastalar için kral daireleri süitler lüks odalar var ama hekim ve sağlık çalışanı için doğru düzgün nöbet odası yok.Ticaret adına her şey var ama çalışan adına pek çok şey yok.
55
Cevapla
Uz.Dr.SÖYLET DOĞRUSÖZ
HABER İÇİNDE GEÇEN ŞU CÜMLE ÇOK İLGİNÇ " ÖĞLE SAATİNDE PERSONELİN BİR KISMI OYNARKEN ,DİĞER PERSONELLERİN YEMEK YEMESİ DİKKAT ÇEKTİ" DİYE YAZILMIŞ.OYSA BİZLER SAĞLIK ÇALIŞANLARININ ÜZGÜN NEŞELENMEYE HAKKI OLMAYAN BİR GÜRUH OLARAK ÖĞLE YEMEĞİ YERINE HASTA VE YAKINLARINDAN DAYAK YEMESINE ALIŞTIĞIMIZ İÇİN HABER OLDUKÇA SIRADIŞI GELDİ.
33
Cevapla
Erkan
Ne soruşturması?
3
Cevapla
ahmet
Neresinden bakarsanız bakın hastane içinde davullu zurnalı yapılan bu sıra gecesi eğlencesi kabul edilemez bir şeydir. Dışarda bir yerde toplanıp her türlü eğlencenizi yapın ancak bunu herkesin gözüne soka soka hastane içerisinde yapamazsınız. Nasıl bu kadar dejenere olduk halen anlayamıyorum...
7
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir