Medimagazin logo

3600 ek göstergede çalışmalar devam ediyor

Hemşireler, öğretmenler ve polisler için dört kategoride çalışması yürütülen 3600 ek gösterge konusunda, Cumhurbaşkanlığı sözcüsü Kalın açıklama yaptı.
3600 ek göstergede çalışmalar devam ediyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Dün Bakanlar Kurulu toplantısının ardından gazetecilerin karşısına çıkan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, gündeme ilişkin olarak önemli açıklamalarda bulundu.

"ÇALIŞMA DEVAM EDİYOR"
Kamuoyunda binlerce kişinin beklediği 3600 Ek Gösterge konusuna ilişkin bir soruyu yanıtlayan Kalın, şöyle konuştu: "İmamlar, öğretmenler, hemşireler ve polisler, dört ana kategoride 3600 ek göstergeye çıkartılmasıyla ilgili çalışma devam ediyor. Tek bir paket halinde geçirilmesi planlanıyor. Gündemden çıkarma ya da unutma söz konusu değil. Çalışma tamamlandığında sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği bu söz, kamuoyuyla paylaşılacaktır, henüz bir tarih yok..."

 

3600 ek gosterge
Yorum (6)
lab tek
sadece hemşirelere verilirse o zaman vay sağlık senin haline üyelikten istifalar tavan yapar. o zaman sağlık sen de yetki ,metki kalmaz şimdi onlar düşünsünnnnn. yapılması gereken 1 derece kademeye düşen herkese 3600 ek gösterge verilmelidir veya 2200 derecede olanlar 3600 olmalıdır veya yüzbinlerce askerlere yapılan düzenleme bizlere de yapılmalıdır okul türü bölüm türü meslekle ilgili olmaksızın gözetilmeksizin askerlere 3600 verilmişti bizlerede tüm lisans mezunlarına ayrım gözetilmeksizin 3600 ek gösterge yapılmalıdır kısacası bırakın bu durumu sağlık sen düşünsün bu tasarı sadece hemşirelere ve toplum sağlığı saglık memurlarına çıkarsa onlarda hemşire sayıldığı için o zaman sağlık sende üye diye kimse kalmaz yetkiside biter bunu bildikleri için bırakın zamana neler yapacaklar görelim arkadaşlar.
11
Cevapla
Mserdar
Ne çalışmaymış arkadaş benim bildiğim meydanlara çıkılıp söz verilmeden önce çalışma yapılır söz verildikten sonra 1-2 ay içinde yapılır emekli doktorlara Davutoğlu söz verdi,Binali bey geldi o da gitti 2019 da zam yapıldı hemşirelerde bir 4-5 yıl bekler daha
5
Cevapla
m. murat
Din görevlileri bile dahil edilmişse, bunun dışında kalanlara büyük haksızlık. Bari tüm memurlar 3600 ek göstergeye dahil edilsin, olsun bitsin. Bir iş bu kadar mı sulandırılır?! Paranın alım gücünün düşmesi olarak geri dönecek, herkese bol keseden dağıtırlarsa...
10
Cevapla
Eski 5434
Tabiki hemşirelere verilsin buna kimsenin itirazı yok.Ancak hekimlerinde ek gösterge vb.hakları hakim savcı düzeyine yükseltilmelidir.Halka bakın kimse hakim savcı bu kadar alıyor diyor mu? Ben döner vs.istemiyorum çalışırken ve emeklilikte hakim savcı maaşı versinler yeter.Böylelikle çok para kazanıyorlar diyen halkta susar belki.Kimse hEkim hAkim maaşı hak etmiyor diyemez herhalde. Diğer konu yasadaki eski yeni memur ayrımı (5434-5510) eğer 2008 sonrası memur olmuşsanız ek götergenin 3600 olması pek bir şey ifade etmiyor.Bu konuda üye olduğunuz sendikaya baskı yapın herkesin 5434 e tabi olması eski yeni memur ayrımının kalkması için yoksa sizi emeklilikte komik maaşlar bekliyor bilin.
14
Cevapla
aile hekimi
Sağlıkçının yararına bişey çıktığını görmedim.Yıılardır söz verilip sonra da komedi gibi çıkarılan yıpranma payında da yaşadık bunu.Şimdi de yok efendim bu sadece 4 yıllık üniversite mezunu hemşireleri kapsıyor derlerse şaşırmamak lazım.
10
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir