Medimagazin logo

Hemşireyı görevi başında darbettiler: Adli süreç başlatıldı

Sakarya İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli bir hemşirenin darbedilmesini kınayarak, olayla ilgili adli süreç başlatıldığını bildirdi.
Kaynak: AA
Hemşireyı görevi başında darbettiler: Adli süreç başlatıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Öğütlü, yaptığı açıklamada, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi ve Kalp Damar Cerrahi Servisine başvuran hastaya sağlık personeli tarafından tedavi için gerekli işlemlerin yapıldığını ancak hasta yakınları tarafından şiddete maruz bırakılarak darbedildiğini belirtti.

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarının kendilerini derinden yaraladığını aktaran Öğütlü, "Sebebi ne olursa olsun böyle bir durumun asla kabul edilemeyeceğini her zaman dile getiriyoruz. Yaşanan bu vahim hadiseyi de kınıyoruz. Sağlık çalışanlarımızın yaşadıkları bu tip olaylarda her zaman İl Sağlık Müdürlüğü olarak yanlarındayız. Görevi başında şiddete maruz kalan personelimize geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, saldırıyı gerçekleştiren şahısların en ağır cezayı almaları için yargıya taşınan olayın sonuna kadar takipçisi olacağız." ifadelerini kullandı.

hemşire
sağlıkta şiddet
sakarya i̇l sağlık
aziz öğütlü
sakarya üniversitesi
Yorum (2)
sağlıkta
Biz bıktık usandık, maganda bıkmadı, yetkililer bakmadı, yazıklar olsun...
29
Cevapla
surgeob
'Sebebi ne olursa olsun' iste kritik cumle bu..yani hasta yakını aslında haklı ama dövmeleri gerekirdi...bravo sayın saglik müdürü...
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir