Medimagazin logo

Karabük'te yaşanan hekim sıkıntısı 88. dönem ataması ile son buldu

Karabük İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı, il geneline ataması yapılan 57 tabip ve uzman ile yaşanılan hekim sıkıntısının giderildiğini belirtti
Kaynak: İHA
Karabük'te yaşanan hekim sıkıntısı 88. dönem ataması ile son buldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Karabük’e 88. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ile 54 tabip ve 3 uzman hekimin atandığını ifade eden Sarı, meslektaşlarına başarılar dileyerek, “88. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ile İlimize yeni atanan tüm hekim arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Yeni atamalarla birlikte özellikle son aylarda acil servislerimizde yaşadığımız hekim sıkıntısının son bulacak olması bizleri mutlu ediyor.

Biliyorsunuz iki aydır Bayır Mahalle Semt Polikliniğimizdeki acil ünitemize düzenli hekim görevlendirmesi yapamıyorduk. Yeni hekimlerimizin göreve başlamasıyla bu sorun çözülmüş olacak. Ayrıca hizmet verdiğimiz diğer birimlerimiz de aramıza katılan arkadaşlarımızla daha da güçlenecek. Hekim arkadaşlarımızın ilimize atanmasında emeği geçen Bakanlık yetkililerine, valimize ve değerli milletvekillerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

karabük i̇l sağlık
ahmet sarı
Yorum (1)
Kamil Ömür
Teşekkür etmene gerek yok. 12.000 kontenjanlı giren hekimler mezun oldu. Arkadan da ordu geliyor. Sen istemezsen de gönderecekler.
13
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir